AcasăNewsRobu, dupa ce a dat ochii cu procurorii: Am calitatea de suspect/N-am...

Robu, dupa ce a dat ochii cu procurorii: Am calitatea de suspect/N-am nicio neliniste

Nicolae Robu

Dupa ce s-a aflat ca a fost, in cursul diminetii de vineri, la DNA, in Timisoara, Nicolae Robu a tinut sa aduca unele lamuriri in legatura cu prezenta sa in fata procurorilor.

Nicolae Robu

Liberalul aflat in fruntea Primarei Timisoarei sustine ca a fost chemat la DNA pentru „a mi se aduce la cunostinta ca am calitatea de suspect intr-un dosar legat de anveloparea unor blocuri pe fonduri europene. Asadar, calitatea se SUSPECT, nu aceea de PUS SUB ACUZARE, cum intoxica unii”. Mai mult, in acelasi mesaj postat pe pagina sa de Facebook, prin intermediul careia obisnuieste sa comunice frecvent informatii pe care le considera importante pentru urbea pe care o conduce, Robu sustine ca are incredere ca procurorul de caz va face lumina in speta de fata.

„Ce pot spune este ca N-AM NICIO NELINISTE in ceea ce ma priveste, pt ca n-am facut personal nicio ilegalitate si nici n-am cerut altora sa faca, nici pe aceasta speta, nici pe altele. Dimpotriva, mereu le cer tuturor colaboratorilor sa respecte cu sfintenie legea. Eu sunt implicat in aceasta speta:
1). o data prin refuzul de a satisface pretentiile proiectantului de a i se plati sume peste valoarea contractului de achizitie -15.000 euro-, incheiat prin atribuire directa in baza si in limitele legii achizitiilor publice -deci: cu plafon la 15.000 euro, ridicat ulterior la 30.000 euro-, pretentii rezultate in urma re-evaluarii de catre el a valorii muncii lui, refuz suspectat de abuz in serviciu in dauna firmei in cauza
2). a doua iara prin faptul ca am semnat declaratiile cerute de procedurile de accedere la fonduri europene ca toate documentele conexe cererii de finantare sunt legale -lucru asupra caruia eu am primit toate garantiile de la aparatul de specialitate-, in conditiile in care exista suspiciuni ca s-ar fi comis de catre anumite persoane falsuri etc. Evident, n-am avut stire de asa ceva!”, sustine, intre altele, primarul PNL al Timisoarei.

author avatar
Cristina Stefan
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger