Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Robor-ul la 3 luni isi continua cresterea: a ajuns la 2, 18%

Robor-ul la 3 luni isi continua cresterea: a ajuns la 2, 18%

Autor:

La fel cum s-a intamplat si zilele trecute, si vineri s-a constatat o crestere a indicelui Robor la 3 luni, cel in functie de care se calculeaza dobanzile variabile la creditele in moneda nationala.

 

leul s a apreciat 300x150 Robor ul la 3 luni isi continua cresterea: a ajuns la 2, 18%

(foto: b1.ro)

Drept urmare, romanii cu credite in lei – care urmaresc cu preocupare valoarea acestui indice – au aflat ca vineri Banca Nationala a anuntat ca Robor-ul la 3 luni a ajuns la nivelul de 2, 18%, in conditiile in care joi valoarea anuntata a acestuia fusese de 2, 09%.


1 Comentariu la Robor-ul la 3 luni isi continua cresterea: a ajuns la 2, 18%

  1. nica

    Masonul si coruptul Isarescu va face totul pentru ca acest indice si euro sa creasca pentru ca a fost si este un sustinator al statului paralel,spera probabil in aparitia unei noi si inchipuite crize economice in care sa mai apara un nebun gen Basescu si care sa-i mai puna in brate un nou credit de zeci de miliarde de Euro,pe care sa-l foloseasca in interes personal,al salariatilor de la BNR si a bancilor straine asa cum afacut si cu cele 20 de miliarde E. Sa-ti fie rusine tradator de neam si de tara ,sper sa te vad cit mai curind la Puscarie pe care o meriti cu virf si indesat. Apropo nesimtitule trebuie sa moara trei generatii pina pleci de la BNR? sau nu te lasa straini? Sper ca pina la urma sa o platesti in cel mai groaznic fel pentru ca o meriti jigodie


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!