AcasăNewsRoberta Anastase isi doreste de ziua ei "putina liniste" si spera sa...

Roberta Anastase isi doreste de ziua ei „putina liniste” si spera sa se marite

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, marti, de ziua ei de nastere, ca a gasit biroul sau plin cu flori, ca isi doreste „putina liniste si o atmosfera mai frumoasa” si spera sa se casatoreasca anul acesta.

Roberta Anastase a spus ca planurile ei de viata „sunt cele legate de viata fiecaruia”. „Imi doresc sa fiu sanatoasa si cei dragi mie sa fie sanatosi”, a adaugat Anastase. Intrebata daca se va casatori anul acesta, Roberta Anastase a precizat ca spera acest lucru, dar ca nu a fixat nicio data pentru acest eveniment.

Roberta Anastase a mai spus ca a fost sunata de dimineata de parintii ei pentru a fi felicitata cu ocazia zilei de nastere si a aratat ca nu are in vedere nicio petrecere, seara, in partid, pentru ca are intalniri cu alegatorii pana la ora 20,00. Anastase a facut aceste precizari, dupa care a mers la sedinta de plen a Camerei Deputatilor pentru a conduce lucrarile.

Roberta Anastase este nascuta pe 27 martie 1976.

Presedintele Camerei Deputatilor mentiona, in decembrie 2011, in emisiunea „Povestiri adevarate” de la postul Acasa, ca se va casatori cu un om de afaceri, iar nunta ar putea sa fie organizata la Ploiesti. Roberta Anastase recunoastea ca in 2012 si-a propus sa imbrace rochia de mireasa. „Mi-as dori foarte mult sa fac nunta in Ploiesti”, spunea Anastase, care are o relatie de 13 ani cu un om de afaceri. „In momentele grele, l-am simtit alaturi, faptul ca este sufletist si bun m-a cucerit”, a mai spus ea.

author avatar
Ciprian Purice
188 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger