AcasăNewsRobert Negoita vrea sa-i sufle lui Vanghelie organizatia Bucuresti!

Robert Negoita vrea sa-i sufle lui Vanghelie organizatia Bucuresti!

Cu un Marian Vanghelie cazut de mult in dizgratie, primarul sectorului 3, Robert Negoita, este la un pas de a-si implini o ambitie mai veche, si anume aceea de a conduce filiala bucuresteana a PSD.

Robert Negoita se viseaza inca din 2006 presedinte la PSD Bucuresti

Pesedistii se pregatesc de alegeri interne. Incepand cu 1 februarie, pana la congresul din 20 aprilie,  fiecare filiala in parte trebuie sa-si desemneze conducerea.

Social-democratii din Capitala considera ca Marian Vanghelie nu va ceda prea usor

Daca in organizatiile din tara lucrurile sunt cam aranjate, oamenii fideli lui Victor Ponta fiind bagati la inaintare, la Bucuresti batalia va fi mai mult decat interesanta. Cu o Ecaterina Andronescu pe post de presedinte interimar, dar care nu va reusi niciodata sa tina in frau o filiala atat de complicata, Marian Vanghelie parea sa aiba drum liber. Teoretic, pentru ca practic, Ponta vrea sa-i ia tot: PSD Bucuresti si functia de vicepresedinte la nivel national.

Primarul sectorului 3 isi mai incearca norocul o data

Asa cum era de asteptat, pentru organizatia din Capitala s-au gasit deja mai multi pretendenti. Unii agreati si de pesedistii bucuresteni, altii doar de Victor Ponta. Cap de lista si cel mai probabil unicul contracandidat al lui Vanghelie este primarul sectorului 3, Robert Negoita. Cel care de altfel, prin 2006, a mai concurat impotriva lui Marian Vanghelie. E drept, nu cu mare pornire, pentru ca s-a retras in ultimul moment, cu lacrimi in ochi si cu bodyguarzii  primarului de la 5 alergandu-l pe la Romexpo. Acum situatia s-a schimbat, Negoita a depasit partial etapa de tanara speranta social-democrata, are sprijinul lui Victor Ponta, dar si pe cel al presedintilor interimari de la mai multe sectoare : Catalin Ivan, Rodica Nassar, Nicolae Banicioiu. De altfel, asa se explica si de ce Negoita a renuntat cu atata lejeritate la sefia PSD Ilfov, filiala puternica atat politic, cat si financiar. Doar ca socoteala de pe hartie nu se potriveste cu cea din teren. O spun chiar pesedistii bucuresteni, care sunt de parere ca Vanghelie, desi lasa impresia ca a renuntat la lupta, are inca o foarte mare influenta in Capitala. “Are in spate sprijinul oamenilor pe care i-a bagat in Parlament, al pesedistilor bine infipti de el in administratia locala (CGMB, plus alte directii din primarie), dar si pe cel al oamenilor simpli pe care i-a ajutat de-a lungul timpului”, ne-a declarat un ales PSD, optimist in ceea ce priveste viitorul politic al primarului de la 5.

author avatar
Adelina Ionicel
461 afisari

1 COMENTARIU

  1. Papagalule care ai scris articolu’! Nu a renuntat el de buna voie la PSD Ilfov !! Crezi ca este chiar placut sa plimbi 2-3 luni inainte de alegerile pentru consiliu , tot felul de tarani ” selectionati ” de primarii din vecinatatea Bucurestilor , sa-i duci apoi la Rin Vitan , sa-i hranesti si sa-i adapi dupa care cu aceleasi autocare , sa-i depui in satele lor ? Chiar inainte de alegeri , dupa ce stimabilu’ a plimbat vreo cateva mii de tarani , CHIAR la Rin Vitan s-au intalnit toti capii judetului Ilfov si i-au spus PAS ! ” Nu te vrem ba’ si sa-ti vedem mersu’ din Ilfov! ” Da nici o paguba : Antrenamentu’ cu plimbatu’ animalelor si furajarea lor a fost benefic pentru alegerile de sectorul 3!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger