AcasăNewsRitli Ladislau, investit la Sanatate fara... sampanie. Vezi AICI averea noului ministru!

Ritli Ladislau, investit la Sanatate fara… sampanie. Vezi AICI averea noului ministru!

Noul ministru al Sanatatii, Ritli Ladislau, a preluat astazi mandatul de la Cseke Attila, dupa ce a rostit aseara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura, in cadrul unei ceremonii „fara sampanie” pentru ca e austeritate, dupa cum a precizat seful statului.

Ritli Ladislau a rostit ultima parte a juramantului de investitura – „Asa sa-mi ajute Dumnezeu!” – atat in limba romana, cat si in limba maghiara. Astazi, la preluarea mandatului, Rili Ladislau s-a declarat optimist:  „Insasi reorganizarea, aceasta coordonare a Casei de Asigurari de Sanatate de catre Ministerul Sanatatii e in masura sa duca la eficientizarea cheltuirii banului public”.

Ritli Ladislau, nominalizat de UDMR pentru functia de ministru al Sanatatii, are, conform celei mai recente declaratii de avere, un teren forestier de 300 de metri patrati, doua apartamente, o casa de vacanta si un autoturism Peugeot 207.

Conform declaratiei de avere postate pe site-ul Spitalului Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu”, din Oradea, Ritli Ladislau, care a fost director medical al institutiei, si-a achizitionat terenul forestier in 2004.

 

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger