AcasăNewsRiscurile meseriei: Cu ce s-a ales un politist dupa ce a oprit...

Riscurile meseriei: Cu ce s-a ales un politist dupa ce a oprit un scandal intre soti!

Un agent din Constanta s-a ales cu o vizita nedorita  la spital, dupa ce s-a ales cu o leziune destul de grava,  in timp ce isi facea meseria.

Politistul si colegii sai au intervenit pentru a scapa o femeie din mainile sotului agresiv, care nu a tinut cont ca a iscat un scandal in plina strada si ca la scenele terifiante asista si copilul familiei. Individul nu s-a speriat prea mult cand a vazut oamenii legii si n-a fost chip sa inceteze scandalul. Vazand cum stau lucrurile, agentii au incercat sa-i puna catusele, moment in care omul s-a opus si a fugit. Conform reporterntv.ro, omul a fost prins, insa nici atunci nu s-a potolit, incercand sa-l loveasca pe unul dintre politisti. Acesta a cazut si si-a fracturat piciorul.

O ambulanta a intervenit rapid la locul incidentului stradal din Constanta. Dupa ce i-au acordat primul-ajutor, medicii l-au dus pe agent la spital. Specialistii urmeaza sa stabileasca de cate zile de ingrijiri are nevoie. Colegii politistului ranit l-au dus pe individul nervos la audieri. Acesta risca sa fie acuzat de ultraj.

178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger