AcasăNewsRiciu, precizari dupa ce si-a anuntat demisia din postura de consilier la...

Riciu, precizari dupa ce si-a anuntat demisia din postura de consilier la Cabinetul sefei MAI

Dupa ce in prima faza si-a anuntat decizia pe o retea de socializare, Valentin Riciu a facut noi mentiuni pe tema plecarii sale din cadrul Cabinetului ministrului Afacerilor Interne – de aceasta data miercuri dimineata, chiar de la sediul MAI.

Consilierul demisionar al lui Carmen Dan sustine ca a aflat din media despre acuzatiile ce i s-ar aduce in 3 dosare si ca nu a fost chemat la vreo audiere. „Nu este normal, indiferent ca sunt acuzatii despre care, repet, inca nu stiu, am aflat din presa, nu trebuie sa fie aruncata o pata asupra institutiei (…) Inca nu m-a chemat nimeni, nu stiu. (…) Nici nu stiu daca exista la momentul asta, atata vreme cat nu sunt informat daca sunt acuzat… (…) nu mai sunt consilier, dar raman politist”, a declarat, miercuri, Valentin Riciu.

De altfel, acelasi lucru, ca nu a fost informat oficial despre vreo eventuala acuzatie, l-a sustinut fostul consilier si in postarea prin care isi anunta, deunazi, plecarea din cadrul Cabinetului sefei MAI, urmare a unei discutii cu Carmen Dan. „Astazi (marti-n.r.) am decis sa-mi incetez activitatea la cabinetul ministrului afacerilor interne. Nu pentru ca situatia mea juridica s-ar fi schimbat cu ceva.  Dupa cum am precizat, nu am fost informat despre vreo acuzatie penala, iar comunicatul public al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este lamuritor. Am discutat astazi cu ministrul si decizia aceasta este. Nu am pretentia de a fi exemplu pentru cineva, dar asa vad eu ca politist responsabilitatea”, mentiona Riciu pe Facebook, marti seara tarziu.

sursa foto: Facebook/Valentin Riciu

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger