AcasăNewsRezultatul referendumului, analizat. Paul Stanescu: Un esec pentru toata societatea romaneasca

Rezultatul referendumului, analizat. Paul Stanescu: Un esec pentru toata societatea romaneasca

Pe tot parcursul zilei au aparut comentarii la nivel politic dupa referendumul pentru familie a fost invalidat, o data ce nu s-a intrunit prezenta minima necesara, de 30%, pentru a fi declarat valid.

„Ma asteptam ca foarte multi cetateni ai Romaniei sa spuna „da” (…) Trebuie sa facem o analiza si sa vedem care-i cauza” pentru prezenta slaba la votul din 6 si 7 decembrie, din cate a declarat Paul Stanescu, luni, la Parlament.”Este un esec pentru toata societatea romaneasca, nu numai pentru PSD (…) pur si simplu oamenii au refuzat sa vina la vot, asta-i tot”, considera vicepremierul Stanescu.

„Este foarte clar ca vom discuta la nivelul partidului ce a insemnat acest rezultat, desi acest referendum nu a fost asumat de partid, partidul a asumat doar ca poate sa faca o campanie de informare”, a punctat si social-democratul Claudiu Manda.

Intrebat in privinta aceluiasi subiect, fostul numar 2 din PSD, senatorul Niculae Badalau, a subliniat, intre altele, ca „daca e sa analizam cauzele, vreau sa va spun ca intrebarea si mie mi s-a parut un pic ciudata, probabil n-a fost destul de clara”.

169 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger