Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Rezultatul referendumului, analizat. Paul Stanescu: Un esec pentru toata societatea romaneasca

Rezultatul referendumului, analizat. Paul Stanescu: Un esec pentru toata societatea romaneasca

Autor:

Pe tot parcursul zilei au aparut comentarii la nivel politic dupa referendumul pentru familie a fost invalidat, o data ce nu s-a intrunit prezenta minima necesara, de 30%, pentru a fi declarat valid.

 

Paul Stanescu Rezultatul referendumului, analizat. Paul Stanescu: Un esec pentru toata societatea romaneasca“Ma asteptam ca foarte multi cetateni ai Romaniei sa spuna “da” (…) Trebuie sa facem o analiza si sa vedem care-i cauza” pentru prezenta slaba la votul din 6 si 7 decembrie, din cate a declarat Paul Stanescu, luni, la Parlament.”Este un esec pentru toata societatea romaneasca, nu numai pentru PSD (…) pur si simplu oamenii au refuzat sa vina la vot, asta-i tot”, considera vicepremierul Stanescu.

“Este foarte clar ca vom discuta la nivelul partidului ce a insemnat acest rezultat, desi acest referendum nu a fost asumat de partid, partidul a asumat doar ca poate sa faca o campanie de informare”, a punctat si social-democratul Claudiu Manda.

Intrebat in privinta aceluiasi subiect, fostul numar 2 din PSD, senatorul Niculae Badalau, a subliniat, intre altele, ca “daca e sa analizam cauzele, vreau sa va spun ca intrebarea si mie mi s-a parut un pic ciudata, probabil n-a fost destul de clara”.


1 Comentariu la Rezultatul referendumului, analizat. Paul Stanescu: Un esec pentru toata societatea romaneasca

  1. Lorin

    Cauza principala e ca marxistilor chiar le place analul barbatos.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!