AcasăNewsREZULTATE FINALE BAC 2018. Notele dupa contestatii au fost afisate. Sunt mai...

REZULTATE FINALE BAC 2018. Notele dupa contestatii au fost afisate. Sunt mai multe medii de 10

Asa arata harta de pe site-ul edu.ro, prin intermediul careia se pot afla notele la examenul de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie

O parte dintre sutele de mii de absolventi ai claselor a XII-a -din promotia actuala, dar si din cele anterioare -care dadusera probele in cadrul primei sesiuni a Bacalaureatului din acest an, dar care, din diferite motive, au facut contestatii dupa prima etapa de afisare a rezultatelor examenului, au aflat, intr-un final, ce note au luat.

Asa arata harta de pe site-ul edu.ro, prin intermediul careia se pot afla notele la examenul de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie

Concret, in aceasta prima zi a saptamanii s-au afisat rezultatele dupa contestatii pentru prima sesiune a „examenului maturitatii”, astfel ca si elevii nemultumiti de prima corectura a lucrarilor scrise de la BAC 2018 si-au aflat notele finale.

Rezultatele au fost afisate la avizierele unitatilor de invatamant, dar si pe site-ul Ministerului Educatiei, la sectiunea dedicata BAC-ului. Iar daca dupa prima afisare a rezultatelor fusesera 104 medii de 10, mai nou sunt 132.

HARTA cu rezultatele finale la prima sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an poate fi consultata AICI.

author avatar
Cristina Stefan
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger