AcasăNewsREZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013: Afla rezultatele la evaluarea nationala 2013, judetul IASI!

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013: Afla rezultatele la evaluarea nationala 2013, judetul IASI!

Dupa ce au trecut cu emotii de probele EVALUARII NATIONALE 2013, absolventii clasei a VIII-a din judetul Iasi asteapta, cu sufletul la gura, rezultatele, mai ales ca, in functie de nota obtinuta la evaluarea nationala 2013, elevii vor trebui sa isi aleaga liceul la care vor sa invete.

Sambata, 29 iunie, pana in ora 16:00 vor fi anuntate notele la evaluarea nationala 2013, care vor fi afisate in unitatile de invatamant, dar si pe site-ul edu.ro.

Evaluarea nationala a inceput in data de 25 iunie, cu proba de limba si literatura romana, unde, la subiectul principal, elevii au avut de comentat un text de Alexandru Vlahuta. Dupa care a urmat examenul la limba materna, iar joi, examenul la matematica – despre care candidatii au spus ulterior ca a fost mult mai usor decat se asteptau.

VEZI AICI REZULTATELE  pe judete LA EVALUAREA NAŢIONALĂ 2013

Regulamentul de concurs arată că dacă după recorectarea lucrărilor există diferenţe intre rezultatul / nota initiala si rezultatul final notare mai mari de 1,5 puncte, în plus sau în minus, între notele de la evaluarea iniţialăşi cele de la contestaţii, atunci lucrările vor fi recorectate încă o dată.

In cazul elevilor nemultumiti de nota pe care au obtinut-o la evaluarea nationala 2013, contestatiile se vor depune sambata 29 iunie, incepand cu ora 16.00 – pana la ora 22.00, dupa ce minsterul Educatiei a decis prelungirea termenului de contestare cu doua ore, fata de calendarul initial care prevedea ca depunerea contestatiilor sa se faca pana la ora 20.00.

Rezultate Evaluarea Nationala pe judete (EDU.ro)

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013, Bucuresti!

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013: Afla rezultatele la evaluarea nationala 2013, judetul IASI!

 

author avatar
Alina Costache
14.512 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger