AcasăNewsREZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012: Povestea unei eleve de 10 din Vrancea! ...

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012: Povestea unei eleve de 10 din Vrancea!

(foto: obiectivbr.ro)

Rezultatele Evaluarii Nationale 2012 le-au adus mari bucurii unor elevi si parinti din Vrancea. 12 dintre absolventii de clasa a VIII-a din acest judet au obtinut media 10 la testarea nationala. Una dintre ele este Oana Madalina Manole.

(foto: obiectivbr.ro)

Eleva de nota 10, absolventa a Scolii „Stefan cel Mare”, povesteste ca si-a dorit ca parintii ei, ambii profesori, sa fie mandri de ea. Asa ca a invatat si a reusit sa rezolve perfect subiectele de la probele de limba si literatura romana si matematica, din cadrul Evaluarii Nationale 2012. Iar cunostintele Oanei Manole au fost notate cu 10 la fiecare proba, scrie Ziarul de Vrancea.

„Mi-am propus sa-mi fac parintii mandri si cred ca am reusit. M-am dedicat invataturii, am dat tot ce am putut si rezultatul s-a vazut”, a spus Oana. Iar mama elevei s-a declarat foarte bucuroasa de rezultatele fiicei sale.

Rezultate Evaluarea Nationala 2012 – listele pentru toate judetele ora 13.00- conform edu.ro

Rezultatele la EVALUAREA NATIONALA 2012 au fost afisate, vineri, 29 iunie, in toate unitatile de invatamant din tara. Elevii nemultumiti de notele obtinute au putut face contestatii, tot vineri. Acestea urmeaza sa fie solutionate pe 30 iunie si 1 iulie, urmand ca rezultatele finale (dupa contestatii) ale EVALUARII NATIONALE 2012 sa fie anuntate luni, 2 iulie.

1.388 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger