Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – PRAHOVA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – PRAHOVA

Autor:

Elevii din PRAHOVA care au participat la Evaluarea Nationala vor afla vineri notele. Examenul a inceput luni cu proba la limba si literatura romana, testarea avand loc in 4.516 unitati de invatamant, sub supraveghere video. Elevii au sustinut marti proba la limba materna, iar miercuri a fost ultima zi de testare, la matematica din cadrul Evaluarii Nationale 2012.

 

afisare note evaluare nationala brasovultau.ro  REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – PRAHOVA

(foto: brasovultau)

Ca in fiecare an vom fi primii care va vom informa privind notele obtinute la Evaluarea Nationala 2012. Intra pe contul de Facebook al Ziarului National , da LIKE si vei primi toate informatiile despre EVALUAREA NATIONALA 2012 in timp util!

Absolventii clasei a VIII-a din PRAHOVA care au participat la Evaluarea Natioanala vor afla, vineri notele pe care le-au primit in urma celor trei probe, la limba si literatura romana, limba si literatura materna si matematica. Exceptand proba la literatura romana, unde un subiect ambiguu a necesitat modificarea baremului de corectare, restul probelor s-au desfasurat normal.

Elevii clasei a VIII-a care au participat la EValuarea Nationala isi pot afla notele primite atata de pe internet, de pe site-ul oficial al Inspectoratului Judetean Scolar PRAHOVA, cat si in mod direct, rezultatele urmand sa fie afisate la institutiile de invatamand la care a participat fiecare elev.

Conform programului stabilit de catre Ministerul Educatiei, rezultatele urmeaza a fi publicate pana la ora 14.00, insa programul poate fi prelungit dupa ce s-au recorectat toate lucrarile la limba si literatura romana In cazul in care elevii nu vor fi multumiti de nota primita, acestia pot depune contestatii pana la ora 18.00.

Aflati notele primite la Evaluarea Nationala pe site-ul ISJ PRAHOVA.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – BACAU

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – MURES

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – IASI

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – ARGES

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – OLTComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!