AcasăNewsREZULTATE BACALAUREAT 2017. Cand se afiseaza notele!

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Cand se afiseaza notele!

Rezultatele sesiunii iunie-iulie a Bacalaureatului 2017 sunt cat se poate de asteptate de catre absolventii de liceu care au sustinut, zilele trecute, probele scrise.

Au trecut deja prin emotiile probelor „examenului maturitatii”, cum mai este cunoscut Bac-ul, iar acum numara zilele pana cand vor afla ce note au luat si cu ce medie vor incheia sesiunea de vara a Bacalaureatului.

Candidatii, dar si apropiatii lor mai au, insa, de asteptat pana ce vor afla cum s-au descurcat absolventii de liceu la probele BAC-ului. Si asta pentru ca, potrivit Calendarului de desfasurare a examenului de Bacalaureat, afisarea primelor rezultate ale actualei sesiuni – e prevazuta pentru 5 iulie, pana la ora 16.00.

Tot miercuri, 5 iulie, se pot depune si eventualele contestatii, strict intre orele 16.00-20.00. Rezultatele finale ale sesiunii de vara a Bacalaureatului 2017 vor fi anuntate pe 10 iulie, adica lunea viitoare.

Dupa cum s-a intamplat si anii trecuti, notele la Bacalaureat se asteapta sa fie facute publice atat pe site-ul MinisteruluI Educatiei, edu.ro, dar si la avizierele centrelor de examen in care candidatii au dat BAC-ul.

sursa foto: ziarulunirea.ro

author avatar
Cristina Stefan
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger