AcasăNewsREZULTATE BACALAUREAT 2013: Anuntul Ministerului Educatiei. Cand se vor afisa notele

REZULTATE BACALAUREAT 2013: Anuntul Ministerului Educatiei. Cand se vor afisa notele

Au mai ramas doar cateva ore pana cand candidatii care au sustinut probele din cadrul sesiunii iunie- iulie a BACALAUREATULUI 2013 vor afla ce note au luat. Absolventii claselor a XII-a din intreaga tara asteapta cu sufletul la gura afisarea rezultatelor examenului BAC 2013.

Pana la afisarea rezultatelor Bacalaureatului 2013 (sesiunea de vara) oficialii Ministerului Educatiei au facut, duminica, un anunt. „Ministerul Educatiei Nationale precizeaza ca procesul de corectare a lucrarilor realizate de absolventii de clasa a XII-a, din cadrul Bacalaureatului 2013, sesiunea iunie – iulie, se desfasoara in conditii normale, conform graficului anuntat, cu corectorii din centrele de evaluare stabilite la nivelul comisiilor judetene/al municipiului Bucuresti”, se precizeaza in comunicatul MEN.

Totodata, absolventii sunt informati ca rezultatele la BAC 2013 vor fi afisate luni, 8 iulie. Notele candidatilor care au sustinut atat probele orale, cat si pe cele scrise vor fi afisate pe site-ul Ministerului Educatiei (edu.ro), dar si la avizierele centrelor de examinare, pana la ora 12. Tot luni, in intervalul orar 12.00-16.00, conform Calendarului privind examenul de Bacalaureat 2013, elevii care sunt nemultumiti de rezultatele obtinute pot depune contestatii, care vor fi apoi solutionate, in perioada marti, 9 iulie – joi, 11 iulie. Rezultatele finale ale BACALAUREATULUI 2013 (dupa contestatii) vor fi afisate pe 12 iulie.

2.039 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger