Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » REZULTATE BAC 2017. Notele la Bacalaureat, afisate pe edu.ro. Cand se pot depune contestatii

REZULTATE BAC 2017. Notele la Bacalaureat, afisate pe edu.ro. Cand se pot depune contestatii

Autor:

Ziua de miercuri e cea in care candidatii afla rezultatele la sesiunea de vara a Bacalaureatului 2017.

 

harta rezultate REZULTATE BAC 2017. Notele la Bacalaureat, afisate pe edu.ro. Cand se pot depune contestatiiNotele de la BAC 2017 sesiunea iunie-iulie sunt afisate in primul rand pe site-ul Ministerului Educatiei, edu.ro, sub forma unei harti, prin intermediul careia atat candidatii din Bucuresti, cat si cei din restul tarii- pe judete- pot afla ce rezultate au obtinut la probele scrise ale “examenului maturitatii”.

La momentul de fata, foarte probabil avand in vedere afluxul mare de accesari, pagina electronica a MinisteruluI Educatiei se incarca foarte greu.

E important de avut in vedere faptul ca notele de la Bacalaureatul de vara din acest an vor fi afisate si la centrele de examinare, mai exact la avizierele acestora, pana la ora 16, astfel incat in intervalul 16.00-20.00 sa poata fi depuse, conform Calendarului anuntat de minister, eventualele contestatii. Acestea din urma vor fi analizate si solutionate in zilele urmatoare, astfel incat pe 10 iulie sa poata fi afisate rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat din 2017.

sursa foto: edu.ro
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!