AcasăNewsREZULTATE BAC 2013, sesiunea de toamna. Afla ce note ai luat, conform...

REZULTATE BAC 2013, sesiunea de toamna. Afla ce note ai luat, conform edu.ro!

Elevii care au trecut prin emotiile „examenului de maturitate” afla, luni, 2 septembrie ce note primesc la probele pe care le-au sustinut in cadrul examenului BACALAUREAT 2013, sesiunea a doua (august-septembrie). Asadar, candidatii sunt cu ochii pe REZULTATE BAC 2013, sesiunea de toamna.

Notele vor fi afisate in centrele de examen pana la ora 12, pentru ca acei candidati care nu sunt multumiti de rezultatele la BAC 2013, sesiunea de toamna, sa poata depuna contestatii. Acestea se primesc tot luni, 2 septembrie, in intervalul orar 12-16. Odata depuse, contestatiile absolventilor claselor a XII-a vor fi solutionate in intervalul 3-4 septembrie, iar REZULTATELE FINALE la Bacalaureat 2013, sesiunea de toamna (august-septembrie) vor fi afisate joi, 5 septembrie.

Conform datelor centralizate de catre oficialii Ministerului Educatiei, procentul de promovabilitate in cadrul celei de-a doua sesiuni a BAC-ului 2013 este unul foarte slab, in jur de 20 % dintre ccandidatii care au dat examenul reusind sa obtina cel putin media 6.

REZULTATELE la BACALAUREAT 2013, sesiunea de toamna, sunt afisate pe site-ul Ministerului Educatiei, la sectiunea special dedicata BAC-ului. Vezi AICI ce note ai obtinut!

5.214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger