Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » ”Rezistentii” isi pun poalele-n cap

”Rezistentii” isi pun poalele-n cap

Autor:

Fie ca face parte din politica, ”statul paralel” sau #Rezist, romanu-i tot roman, respectiv e gata oricand sa-i dea celui de-alaturi cu sapa-n cap.

 

malin bot 79280800 ”Rezistentii” isi pun poalele n cap

Malin Bot strica armonia protestelor, incepe sa aiba probleme si cu hastagistii, nu numai cu jandarmi

Hastagistii incep sa se dea si ei in stamba, primul scandal intern de proportii publice avandu-i ca protagonisti pe Sandu Matei (cel acuzat nu demult ca a lovit un batran in Piata Victoriei) si Malin Bot. Primul care a aruncat piatra a fost Sandu Matei, care il acuza, pe Facebook, pe Bot de tradare ”de dragul imaginii” si pe bani. ”Maline , ca ti-ai batut joc de toti cei din jurul tau, noi o stim si nu am facut public, dar sa te folosesti de altii sa ne loveasca ca PSD-ul si mocirla TV cu minciuni este degradant chiar si pentru un jurnalist…. Regret ca am fost amicul tau si ma doare sufletul ca ne-ai tradat atat de pervers de dragul imaginii si a banilor. Ura mai trece, scarba nu”, a postat Matei pe contul sau de Facebook. Desi ramane partial criptat pentru necunoscatorii intimitatilor #Rezist (nu pentru multa vreme, odata sare Malin Bot de-un cot), referirea la tradarea pe bani si pentru imagine este foarte clara si ea loveste direct in plex ”strada”. Nasol.


1 Comentariu la ”Rezistentii” isi pun poalele-n cap

  1. cobe

    Cati dintre liderii hashishtagistilo au mintea limpede,adica nu o au sub influenta diverselor prafuri,cum ar fi cel da faina acologica.Actiunilor lor demasca aceste influente nefaste care,mai devreme sau si mai devreme,vor duce la turbare definitiva.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!