AcasăNews#Rezist se muta in Rusia. Putin deschide puscariile

#Rezist se muta in Rusia. Putin deschide puscariile

Lectie pentru autoritatile romane: in fata amenintarii virusului #rezist, Vladimir Putin a ordonat „vaccinarea” obligatorie a populatiei iesita la proteste. Cu bate, bastoane si, acolo unde s-a impus, chiar catuse, fortele de ordine rusesti au aplicat legea si masurile de rigoare pentru restabilirea ordinii si grabnica insanatosire a cetatenilor ce prezentau simptomele tefelismului.

Weekend-ul acesta, de la Moscova si pana-n Caucaz s-a plans de durere dupa interventia decisa a trupelor armate. Presa occidentala si-ar fi dorit sa titreze „Rusia, zguduita de proteste”, insa vocea nemultumitilor a fost stinsa, ca un murmur imperceptibil la un concert rock. Ceva galagie doar prin capitala si la Sankt Petersburg, insa fara ecou si cu urmari doar la nivelul integritatii fizice a #rezistentilor. Interesant cum a putut acest virus creat in laboratoarele ocultei mondiale sa se raspandeasca in mare viteza prin Europa de Est. De la Budapesta la Bucuresti, acum si-a croit drum peste Moldova, cu punct terminus Federatia Rusa, cea mai mare putere nucleara a continentului, daca nu de pe mapamond!

Miscarea #rezist afecteaza mintile mai putin populate, categoria preferata fiind tinerii fara orizont, naivii care cred ca pacea in lume se mentine cu flori si aplauze, iar economia tarii sta, de fapt, pe umerii multinationalelor ce ne vor binele, nicidecum nu urmaresc exploatarea noastra. La unguri, Viktor Orban i-a scos in afara legii, punand genunchiul pe grumazul adeptilor curentului sorosit. In Rusia, Vladimir Putin i-a intampinat cum se cuvine – a deschis larg portile puscariilor!

Oficial, nemultumirea rusilor ar fi legata de cresterea varstei de pensionare, o decizie guvernamentala ce ar avea drept consecinta si scaderea popularitatii presedintelui Putin, undeva la 15 procente pierdere. Si, totusi, deloc ingrijorat, liderul de la Kremlin a ordonat interventia in forta a politistilor (evident, ajutati de trupele speciale!), care au arestat 291 de tefelisti. La Moscova, portalul OVD-Info (rasarit din neantul Internetului cu numai cateva zile inaintea declansarii miscarilor de strada) a raportat retinerea a 81 de activisti (50 dintre ei au ajuns dupa gratii inca de la pranz).

„Putin si guvernul sau au jefuit bugetul Rusiei in ultimii 18 ani. In acest timp ne-au asigurat ca nu va exista o crestere a varstei de pensionare. Si acum cresc varsta. Autoritatile nu asculta populatia si acest lucru inseamna ca este momentul sa iesim in strada”, se arata intr-un comunicat remis opiniei publice de echipa lui Alexei Navalnii, un Malin Bot al nemultumitilor din Moscova.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
704 afisari

3 COMENTARII

  1. Felicitari Domnului Putin si Guvernului Federatiei Ruse. Unde dracu in lume, in ce tara s-a mai vazut ca protestarii (fara autorizatie de meeting) care vor sa rastoarne ordinea statala, sa reclame pe politisti sau jandarmiu pentru ca le-au dat la poponeata asa cum trebuie si cum stiu ei ca trebuie sa procedeze cu asemenea lichele.

  2. Articolul contine doua erori.

    1) Protestatarii nu sunt cei din #rezist sunt opozantii lui Putin.
    #rezist nu protesteaza in Rusia (poate si) din cauza legaturii lor cu FSB.

    2) protestarii rusi au avut niste revendicari economice si au protestat impotriva maririi varstei de pensionare. Protestatarii de la noi n-au avut revendicari economice, vroiau sa darame guvernul ca nu le plac unora cum vorbeste Dancila sau pus si simplu ca ei nu sunt simpatizanti ai PSD / ALDE. Protestatarii din Piata Victoriei au vrut sa intre in institutii publice. E o mare diferenta intre ce a fost in Romania si ce a fost in Rusia.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger