AcasăNews#rezist, bun de plata: Scoateti banii, baieti!

#rezist, bun de plata: Scoateti banii, baieti!

Protestatari #rezist vor fi executati silit de ANAF  sau de bugetul local pentru amenzile primite de-a lungul timpului pentru mitingurilor din Piata Victoriei  şi nu numai. Potrivit ANAF, mitingistii au de achitat peste 200.000 de lei, sactiuni pentru incalcarea legilor la mitingurile la care au participat.

Conform ANAF, pe lista de rau platnici a amenzilor sunt cunoscutii protestatari #rezist: Angie Serban, care a strans in doi ani de proteste amenzi de peste 15 mii de lei. Tanara este intrecuta, insa, de Cristian Mihai Dide, care va trebui sa scoata din bunzunar peste 35.000 de lei. Malin Bot are si el sume uriase de plata, doar ca acesta sustine, intr-o postare pe constul de socializare, ca primeste lunar peste 4.500 de dolari, asa ca plata amenzilor nu va fi o problema. Totodata, unul din cei mai cunoscuti activisti #rezist este executat silit pentru o serie de amenzi pe care nu le-a platit.  Florin Badita a postat pe Facebook un mesaj prin care isi anunta prietenii de situatia in care se afla.

Cerseste pe facebook

„Directia generala de impozit si taxe locale sector 6 face politie politica! La nici 6 luni de la primirea unor amenzi de la Jandarmerie, sunt si executat silit.  Daca vrei sa ma sustii pentru plata executarii silite, mesaj privat pentru cont PayPal sau cont bancar”, a scris Badita pe Facebook. Pe site-ul ANAF se regaseşte o lista cu 11.131 datornici persoane fizice. Lista publicata de ANAF priveşte doar datoriile persoanelor fizice care sunt mai mari de 15.000 de lei, cumulate in ultimii cinci ani.

author avatar
Ramona Feraru
551 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger