Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » “Revolutie fiscala” cu lacrimile lui Misa (VIDEO)

“Revolutie fiscala” cu lacrimile lui Misa (VIDEO)

Autor:

In seara zilei in care Guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta prin care se aduc modificari Codului Fiscal, dand, practic, unda verde asa-nimitei “revolutii fiscale”, ministrul Finantelor a aparut la TV pentru a explica, o data in plus, masurile.

 

lacrimi 350x181 Revolutie fiscala cu lacrimile lui Misa (VIDEO)Pana aici nimic neasteptat. Elementul inedit a aparut, insa, la un moment dat pe parcursul emisiunii. Cand ministrul a parut sa se lase prada emotiilor, astept vazut nu doar din glasul oficialului guvernamental, ci si in ochii sai. Unde – dupa cum multi au remarcat – au mijit lacrimi.

“Am responsabilitatea necesara pentru a face lucrurile asa cum trebuie, pentru ca eu, ca spun eu finantist, eu ca parinte daca vreti -am trei copii, am trei fete – (…) am responsabilitatea faptelor. (…) Daca exista riscul ca salariile sa scada, spuneam acest lucru de la inceput. (…) Sunt roman, cred in Romania si iubesc aceasta tara. Este si motivul pentru care am dus mai departe toate aceste actiuni de control”, a declarat Ionut Misa, seful de la Minsiterul Finantelor, la Antena 3.

sursa foto: captura video Antena3


1 Comentariu la “Revolutie fiscala” cu lacrimile lui Misa (VIDEO)

  1. EMIGRANTUL

    Miliardarul Gabriel Comanescu, proprietarul unei flote de nave si platforme de foraj marin, a folosit cu succes reteta financiara malteza, scrie RISE Project intr-un articol care documenteaza si interactiunea dintre omul de afaceri constantean si actualul ministru al Finantelor, Ionut Misa.
    Rise Project arata ca, in timp ce companiile din Romania ale lui Gabriel Comanescu saraceau, imperiul sau offshore din Malta se imbogatea. Bugetul de stat al Romaniei a fost pagubit cu suma de 30 de milioane de euro, ia multi dintre angajatii companiilor off-shore din Malta ale milionarului roman au intrat in greva foamei din cauza neplatii salariilor.
    Investigatia arata si interactiunea dintre Gabriel Comanescu si Ionut Misa: “Intre 5 si 20 mai 2016 GSP a avut conturile blocate. Comanescu a apelat la actualul ministru al finantelor, Ionut Misa, care conducea directia Mari Contribuabili din ANAF. Ionut Misa a ridicat sechestrul si a esalonat datoria pe 30 de luni la o rata de 1 milion de euro. Astfel, ANAF a devenit proprietarul temporar al navei Neptun, evaluata la 37,5 milioane de euro. Pe 20 decembrie 2016, actualul ministru Misa a constatat ca Gabriel Comanescu nu s-a tinut de cuvant si n-a platit ratele, asa ca a anulat intelegerea initiala. Tot el a cazut insa la pace doua zile mai tarziu, cand a semnat o noua esalonare a datoriilor si, in plus, a iertat compania de o alta datorie de peste 1 milion de euro”, potrivit sursei citate.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!