AcasăNewsREVOLTATOR! Soferul RATB care ar fi agresat-o pe fiica lui Palade s-a...

REVOLTATOR! Soferul RATB care ar fi agresat-o pe fiica lui Palade s-a intors la munca!

Andrada, fiica lui Cornel Palade, a fost agresata in trafic de un conducator RATB. Barbatul a scuipat-o si a batut-o pentru ca nu i-a acordat prioritate in trafic.

Victima se afla in continuare la spital si a fost uimita sa afle ca domnul Stelica, cel care a lovit-o, s-a intors din nou la munca: “Ma simt la fel de dezamagita ca si ieri. Capul ma doare ingrozitor. Eu echilibrul nu mi-l tin si cu toate acestea sunt acuzata ca ma ridic pe spatele unui sofer. Ba mai mult de atat. Nu inteleg cum a putut sa se intoarca la munca”.

Adrian Mihai Campurean, director RATB, a dorit sa intre in direct pentru a lamuri situatia.

“Va cer scuze pentru cele intamplate. Dupa cum stiti, soferul a fost astazi audiat la politie. Cazul se rezolva pe doua cai, pe cea a Justiei si pe cea a Regiei. In urmatoarele cinci zile, el va primi o sanctiune. Este putin probabil sa se mai intample chestii de genul acesta. Ar trebui sa fie incluse ore de educatie civica. Va asigur ca o data pe luna, fiecarui sofer i se aduce la cunostinta ca nu trebuie sa paraseasca locul de conducere. Va marturisesc ca sunt surprins ca el a fost astazi din nou la volanul autobuzului. O sa vad exact cum au stat lucrurile. Probabil ca ii vom desface contractul de munca”, a spus el in interventia telefonica pe care a avut-o la “Acces Direct”.

Dupa ce a iesit de la sectia de politie, reporterii  Antenei 1 au incercat sa intre in discutie si cu soferul, dar fara rezultat. De abia cand l-au gasit in trafic, la volanul unui alt autobuz decat cel pe care il conducea ieri, barbatul a spus ca nu el este vinovat.

Te-ar putea interesa si:

Fiica lui Cornel Palade, batuta in trafic de un sofer al RATB! (FOTO)

author avatar
Anca Murgoci
602 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger