Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Revoltat de gestul presedintelui. Basescu: Pe o capodopera nu te asezi cu fundul, chiar daca este din piatra

Revoltat de gestul presedintelui. Basescu: Pe o capodopera nu te asezi cu fundul, chiar daca este din piatra

Autor:

Extrem de nemultumit de gestul actualului lider de la Cotroceni, de a se aseza la “Masa Tacerii”, predecesorul lui Klaus Iohannis a rabufnit.

 

TRAIAN BASESCU FANE 257 359x500 Revoltat de gestul presedintelui. Basescu: Pe o capodopera nu te asezi cu fundul, chiar daca este din piatraSi-a facut cunoscuta parerea prin intermediul internetului- respectiv a unei retele de socializare, cu un mesaj pe un ton vehement in care i-a luat la rost deopotriva pe premier, pentru campania “Brancusi e al tau”, prilejuita de strangerea sumei pentru achizitionarea “Cuminteniei Pamantului”, dar si pe seful statului, dupa ce acesta din urma s-a asezat pe un scaun de la “Masa Tacerii”, opera a aceluiasi artist. “Werner n-a vrut sa se lase mai prejos si s-a asezat cu fundul pe una din operele capitale ale lui Brancusi, “Masa Tacerii”. Dupa ce a inteles marlania, macar un indemn pentru copii sa nu faca precum domnia sa putea fi”, scrie Basescu, pe Facebook.

Ca sa nu existe urma de dubiu, actualul sef al PMP noteaza negru pe alb ca nu e normal sa se stea pe o opera de arta, fie ea si din piatra. “Pe oamenii acestia, oare, nu-i invata nimeni bunul simt? Adica, atunci cand nu esti sigur ca o susbscriptie publica va reusi, nu o lansezi pentru a nu prejudicia valoarea operelor artistului, respectiv faptul ca pe o capodopera nu te asezi cu fundul, chiar daca este din piatra.”, a conchis, la fel de transant, fostul presedinte, dupa ce Klaus Iohannis a fost surprins asezandu-se la “Masa Tacerii” (DETALII AICI).
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-11-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!