Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Revocare Lazar. Iohannis: “demers aiuritor“, “penibila faza”

Revocare Lazar. Iohannis: “demers aiuritor“, “penibila faza”

Autor:

Presedintele a lansat sageti nu doar in directia lui Liviu Dragnea, pe care l-a numit “infractor”, ci si la adresa ministrului Justitiei. Daca in primul caz a fost vorba de aparitia valizelor, in privinta lui Tudorel Toader nemultumirea sefului statului are legatura cu demersul de revocare a lui Augustin Lazar, pas anuntat de catre Tudorel Toader luna trecuta.

 

iohannis 1 720x426 Revocare Lazar. Iohannis: “demers aiuritor“, “penibila faza”Klaus Iohannis a anuntat ca nu are in gand sa faca vreun pas inainte ca instanta sa se pronunte in privinta solicitarii de revocare pe care Toader a trimis-o la Cotroceni, stiut fiind ca Lazar a atacat in contencios administrativ procedura demarata de ministru.

Referindu-se la revocarea procurorului general, Iohannis a caracterizat-o  – intr-un limbaj iesit din tipare, au remarcat multi – drept un “demers aiuritor al acestui ministru (…) penibila faza, suntem in situatia in care momentan s-a inceput un demers judiciar, ca sa nu fie speculatii, pana cand judecatorii nu voi da un verdict final nu am de gand sa fac nimic in aceasta chestiune”.

In opinia primului om in stat, procurorul general Lazar “a facut si face o treaba buna”. “Mi se pare total gresita solictarea de revocare”, a conchis Iohannis.


2 comentarii to Revocare Lazar. Iohannis: “demers aiuritor“, “penibila faza”

  1. Iurcu Marius

    E clar ca Iohannis va arunca la cosul de de gunoi rapoartele de revocare ale lui Toader. Dupa referendum a inteles nu trebuie sa se mai teama de revocare.

  2. cobe

    Mutalakul a facut astazi o declaratie ce il caracterizeaza total= un infractor a reusit sa ajunga pe cea mai inalta treapta a functiilor in Colonie,sau stat,adica s-a autocaracterizat precum gura pacatosului adevar graieste.Totusi il credeam ca are o farama de inteligenta si el il critica pe ministrul justitiei,a fost ca o defrisare a padurilor facuta de prietenul sau de familie.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!