AcasăNewsRevin ploile si vijeliile: Informare meteo de vreme instabila pentru intreaga tara!

Revin ploile si vijeliile: Informare meteo de vreme instabila pentru intreaga tara!

Vestile de la meteorologi, pentru ziua de miercuri, nu sunt tocmai bune pentru cei care se afla in concediu la mare ori la munte, dar nu numai. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie informeaza ca vor reveni ploile, iar vantul va avea intensificari ce pot lua aspect de vijelie.

Dupa doua zile caniculare, se intorc ploile, ca urmare umbrelele redevin accesorii indispensabile. Informarea meteo emisa marti la pranz intra in vigoare joi dimineata, la ora 9. Valul de instabilitate atmosferica accentuata va cuprinde intreg teritoriul, cu precizarea ca indeosebi in jumatatea vestica a tarii si in zonele montane si de deal vor cadea averse ce vor avea si caracter torential. Ploile vor fi insotite de descarcari electrice, dar si de grindina, iar cantitatile de apa pot depasi, insa pe arii restranse, 20-30 l/mp. Mai mult, vantul va sufla cu destul putere, iar intensificarile pot capata aspect de vijelie, au anuntat reprezentantii ANM.

Situatia se mentine cel putin pana expira miercuri, la ora 22, cand expira avertizarea de ploi, insa meteorologii precizeaza ca, in functie de situatia vremii, prezenta informare ar putea fi actualizata.

Sursa foto: mesagerulhunedorean.ro

author avatar
Cristina Stefan
425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger