Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » REVELION TVR 2 – UN MARATON AL STARURILOR, MUZICII ȘI UMORULUI

REVELION TVR 2 – UN MARATON AL STARURILOR, MUZICII ȘI UMORULUI

Autor:

 TVR 2 pășește în 2018 cu un program special și trei momente de neratat: REVELION LA CABARET, GALA REVELIOANELOR DE ALTĂDATĂ și PETRECERE CU LĂUTARI.

 

3SE si Vasile Calofir 350x233 REVELION TVR 2  UN MARATON AL STARURILOR, MUZICII ȘI UMORULUIPe 31 decembrie, de la ora 20.10, TVR 2 începe Revelionul în pași de dans alături de filmul „Darty dancing”, capodopera recompensată cu Premiile Oscar, Globul de Aur şi Grammy, pentru melodia “I’ve Had the Time of My Life”.

Adi Sina 350x233 REVELION TVR 2  UN MARATON AL STARURILOR, MUZICII ȘI UMORULUIDe la ora 22.10 marea petrecere e gata să înceapă și sunteti invitați la „REVELION LA CABARET”. Marius Florea Vizante, în rol de regizor, Vasile Calofir, patronul, Roxana Ionescu, prietena regizorului, Mihai Bisericanu, asistentul de regie și Mirela Pană, bucătăreasa, vă așteaptă la CABARET. Muzica, dansul și încurcăturile pline de umor vă vor ține alături de TVR 2. Invitați de seamă mai sunt George Ivașcu, Cristi Martin și Aniela Petreanu, dar și celebrul Constantin Tănase, căruia îi va da viață într-un mod inedit Valentin Teodosiu. Coregrafiile spectaculoase au fost gândite de Cocuța și Bogdan Boanță, alături de 14 dansatori, iar Roxana Ionescu intră în rolul lui Mary Poppins și ne va surprinde cu o mică cascadorie.

Bogdan si Cocuta 350x206 REVELION TVR 2  UN MARATON AL STARURILOR, MUZICII ȘI UMORULUIPentru momentul special, studioul TVR s-a transformat cu ajutorul tehnologiei și decorurilor într-o adevărată scenă de Moulin Rouge, din care nu lipsește candelabrul impozant. Bijuteria de sute de kilograme , realizată în anii 70, a fost folosită atât în producțiile lui Alexandru Bocăneț, cât și în cele ale lui Valeriu Lazarov. Modernizat, candelabrul luminează acum Revelionul anului 2018.

Cabaret10 350x263 REVELION TVR 2  UN MARATON AL STARURILOR, MUZICII ȘI UMORULUISunteți pregătiți de un altfel de concurs? La Cabaret au fost invitați Toni Grecu, Monica Anghel, Cătălina Grama (Jojo), Diana Dumitrescu, Dragoș Mușat (Tetelu), Lia Sinchevici și George Andreescu (DJ Gojira) pentru a ne delecta cu „Imposibil, dar adevărat”, o competiție originală de incultură generală „ruptă din realitate”, zic umoriștii.

Fly Project 350x233 REVELION TVR 2  UN MARATON AL STARURILOR, MUZICII ȘI UMORULUIPrimul minut din 2018  ne prinde alături de Maria Buză și taraful său, iar REVELIONUL  LA CABARET continuă cu mai multă bună dispoziție. Muzica nu va lipsi, iar printre invitați se numără: Lidia Buble, Matteo, Adrian Sînă, Liviu Teodorescu, Fly Project, Mira, Jo și o călătorie muzicală cu 3rei Sud Est. Iubitorii hit-urilor de altădată se vor bucura de revederea cu Stela Enache, Gabriel Dorobanțu, Marina Florea și Ovidiu Komornyk. Programul de Cabaret se va încheia cu stand-up comedy, alături de Dan Badea.

lidia buble 350x233 REVELION TVR 2  UN MARATON AL STARURILOR, MUZICII ȘI UMORULUIGALA REVELIOANELOR DE ALTĂDATĂ ne surprinde, de la ora 1.00, cu scenete, scheciuri, cuplete comice şi secvenţe din Arhiva de Aur a TVR. În cea de-a doua parte a programului de Revelion, actorii-prezentatori: Mirela Zeţa, Dragoş Huluba, Marius Rizea şi Dragoş Stoica ne aduc  nume celebre ale micului ecran, precum Amza Pellea, Dem Rădulescu, Draga Olteanu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Jean Constantin, Ștefan Bănica etc.Liviu Teodorescu 350x233 REVELION TVR 2  UN MARATON AL STARURILOR, MUZICII ȘI UMORULUI

PETRECEREA CU LĂUTARI nu putea lipsi din noaptea Anului Nou, iar de la ora 2.40 telespectatorii vor fi martorii unui  regal  de  muzica  lăutărească. 18 intrumentiști vor interpreta cele mai frumoase și cunoscute cântece de petrecere. Printre maeștrii îi vom recunoaște pe clarinetistul și saxofonistul Mielu Bibescu, dar și pe acordeonistul apreciat în lumea întreagă, Ionică Minune.

Maria Buza si taraful 350x233 REVELION TVR 2  UN MARATON AL STARURILOR, MUZICII ȘI UMORULUITelespectatorii se vor bucura de momente muzicale inedite și chiar adevărate „dueluri” între muzicieni. La petrecere vin și Nelu Ploieșteanu, Rozica Andreița, Ianoș Prahoveanu. Taraful  este condus  de  Maestrul Ionică  Minune.

Moment Ctin Tanase 350x233 REVELION TVR 2  UN MARATON AL STARURILOR, MUZICII ȘI UMORULUIZorii zilei de 1 ianuarie 2018 ne prind pe ringul de dans, iar de la ora 5.10 urmăriți cântecele de pahar şi voie bună ale unei voci de aur a muzicii româneşti, Gică Petrescu, reunite sub titlul „Zi una mai săltăreaţă”.

Revelion Cabaret3 350x233 REVELION TVR 2  UN MARATON AL STARURILOR, MUZICII ȘI UMORULUIRevelion La Cabaret 350x233 REVELION TVR 2  UN MARATON AL STARURILOR, MUZICII ȘI UMORULUIRevelion la Cabaret5 350x233 REVELION TVR 2  UN MARATON AL STARURILOR, MUZICII ȘI UMORULUI


3 comentarii to REVELION TVR 2 – UN MARATON AL STARURILOR, MUZICII ȘI UMORULUI

 1. Ilie

  Darty Dancing? De ce n-ai scris Dărty, trăi-ți-ar!:)))

 2. Ilie

  Darty Dancing?! De ce n-ai scris Dărty, trăi-ți-ar?! :))

 3. Vreaucanalenoidigitvsionouagrilatvdigi


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!