AcasăNewsReusita uriasa pentru Benny Adegbuyi. Are America la picioare!

Reusita uriasa pentru Benny Adegbuyi. Are America la picioare!

Luptatorul roman Benny Adegbuyi a fost eroul galei Glory 24 de vineri noaptea, de la Denver.

Sportivul roman a castigat fara drept de apel piramida disputata la categoria grea si a obtinut, din nou, dreptul de a se lupta cu olandezul Rico Verhoeven pentru titlul de campion mondial la categoria grea, in versiunea Glory.

In semifinala de la Denver, Benny l-a facut knock-out pe Mladen Brestovac, in repriza a treia, dupa ce l-a indoit pe luptatorul croat cu loviturile medii de picioare. In ultimul act al piramidei, Benny l-a invins, la decizie, pe olandezul Jahfarr Wilnis, sportiv care a scapat cu greu de o infrangere suferita prin knock-out.

Succesul de la Denver ii asigura lui Benny Adegbuyi un nou meci pentru titlul de campion mondial la categoria grea, in versiunea Glory. Benny il va infrunta pe olandezul Rico Verhoeven, actualul detinator al centurii, in gala Glory 26 din decembrie, de la Amsterdam. Cei doi s-au mai intalnit in luna iunie, la Lille, cand Verhoeven, mai bine pregatit fizic pentru un meci de cinci repriza, s-a impus la decizie.

Infrangerea suferita in iunie, in fata lui Verhoeven, este singurul esec inregistrat de Benny Adegbuyi in ultimii aproape trei ani, perioada in care romanul a castigat 12 meciuri. Iar Benny este hotarat sa demonstreze, la Amsterdam, ca esecul din Franta a fost un simplu accident.

author avatar
Cristi Ionita
995 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger