Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Reusita romaneasca la Berlin (VIDEO)

Reusita romaneasca la Berlin (VIDEO)

Autor:

Dupa ce in urma cu doi ani pelicula lui Radu Jude, “Aferim!”, primea Ursul de Argint pentru regie, la Festivalul de Film de la Berlin, cineastii autohtoni si-au trecut in palmares o alta reusita, de aceasta data la actuala editie a Berlinalei.

 

16797821 10155090287418281 6599217025690707102 o urs 333x500 Reusita romaneasca la Berlin (VIDEO)Si anume Ursul de Argint primit de catre Dana Bunescu, pentru montaj. Bunescu a lucrat alaturi de regizorul Calin Peter Netzer si de echipa “Ana, mon amour”, singura pelicula care a reprezentat Romania in competitia din cadrul actualei editii a prestigiosului eveniment dedicat filmului.

Anuntul a surprins-o vizibil pe castigatoare, care a urcat pe scena si, in putine vorbe, s-a declarat recunoscatoare pentru premiul primit. “Multumesc foarte mult. Sunt fara cuvinte”, a marturisit Bunescu.

Dupa ce a avut premiera la Berlin, in urma cu doar doua zile, “Ana, mon amour” – cu Mircea Postelnicu, Diana Cavallioti, Adrian Titieni sau Vasile Muraru in distributie- va putea fi vazut in cinamatografele autohtone incepand din 3 martie.

Totodata, e de mentionat faptul ca in acest an Ursul de Aur a mers in Ungaria, catre pelicula “On Body and Soul”.

sursa foto: Ali Ghandtschi – Facebook/Berlinale – Berlin International Film Festival    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!