AcasăNewsRetinuti din cauza unor pomi de Craciun!

Retinuti din cauza unor pomi de Craciun!

Se apropie luna decembrie, iar multi isi fac din timp pregatirile pentru Sarbatori. Pe acest principiu par sa fi mers mai multi vranceni, care, din cate spun politistii, s-au pus pe taiat brazi, pe care aveau, foarte probabil, intentia sa-i vanda inainte de Craciun.

Dupa ce s-au pus pe numarat „prada” gasita in urma unor perchezitii facute la sediul unei firme din Braila, oamenii legii au constatat ca sunt 255 e pomi de Craciun.

Si au decis retinerea a doi barbati din Soveja, in cazul carora planeaza banuiala ca i-ar fi taiat ilegal, dintr-un ocol silvic, in cursul saptamanii trecute. Concret, suspiciunile politistilor includ taiere ilegala de arbori si furt de material lemnos.

Din cate au anuntat reprezentantii IPJ Vrancea, paguba produsa ar depasi 215.000 de lei. Cercetarile in cazul de fata continua.

sursa foto: suceavanews.ro

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger