AcasăNewsRetinut. A pretins ca e politist, pradand un strain

Retinut. A pretins ca e politist, pradand un strain

Un incident care dauneaza pe nedrept imaginii romanilor in lume. Un tanar de 28 de ani este acuzat ca ar fi talharit un cetatean strain, pretinzand, culmea, ca e om al legii.

Politistii Capitalei au facut marti perchezitii la locuinta tanarului banuit de savarsirea unei infractiuni de talharie calificata. Din cate anunta DGPMB, barbatul ar fi abordat – pe 30 martie – un cetatean strain, sub pretextul ca efecteaza o verificare o pasaportului, dupa care l-ar fi agresat fizic si  i-ar fi sustras o suma de bani. „Din verificarile efectuate a rezultat presupunerea rezonabila ca tanarul a observat victima in momentul in care aceasta a scos o suma de bani de la un bancomat, ulterior ar fi urmarit-o pana in incinta unui centru comercial din sectorul 4, dupa care ar fi abordat-o, sub pretextul ca este politist si doreste sa efectueze o verificare a pasaportului persoanei vatamate, ar fi agresat-o fizic si i-ar fi sustras suma de aproximativ 5.000 de lei”, transmit politistii.

Dupa ce au ajuns oamenii legii la usa lui, tanarul a fost dus la audieri. Ulterior, cercetarile au continuat, pretinsul politist fiind retinut.

author avatar
Andrei Coman
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger