AcasăNewsRetineri in dosarul falsilor revolutionari

Retineri in dosarul falsilor revolutionari

Parchetul General

Au fost facute audieri, dar si retineri in cazul certificatelor de revolutionari despre care procurorii spun ca ar fi fost emise fara drept.

Parchetul General

Dupa cele peste 20 de perchezitii facute in decursul zilei precedente, au urmat ore intregi de audieri, in cadrul carora procurorii de la Parchetul General au vrut sa afle, de la mai multe persoane, informatii concludente despre cauza aflata in investigare. La finele acestor proceduri, tarziu noaptea trecuta, nu mai putin de sapte persoane au fost retinute, potrivit Stirile Pro Tv.

Suspect in cazul de fata este si secretarul de stat pentru problemele revolutionarilor, Adrian Sanda, pe care primul-ministru a decis inca de ieri sa-l destituie din functie.

Procurorii au in vedere persoane care s-ar fi bucurat pe nedrept de anumite privilegii oferite de stat revolutionarilor, dupa ce ar fi primit titlul de „Luptator cu rol determinant” la Revolutie, o categorie introdusa in lege abia de acum doi ani, dar de pe urma careia ar fi beneficiat pentru ca ar fi dat mita si nu pentru ca ar fi iesit in strada in ’89. (DETALII AICI).

282 afisari

1 COMENTARIU

  1. Are 3 ani, il cheama Vladuț si, fel ca bunicii si parintii sai, este luptator cu rol determinant in Revolutia de la Târgu Cărbunești.
    Da, e adevarat ca nu a prins revolutia, dar daca noi toti din casa aveam certificate de revolutionar, nu era logic ca si copilul nascut intr-o familie de revolutionari sa fie tot revolutionar?
    Copilul nascut intr-o familie de unguri, nu e considerat automat ungur? Cel nascut intr-o familie de turci, nu e automat turc? Asa ca de ce va mirati ca un copil nascut intr-o familie de revolutionari sa fie automat revolutionar?
    Ca ce inseamna de fapt sa fii revolutionar? Sa fie avut cel putin un membru al familiei inscris in FSN imediat dupa 1989.
    Pai daca nu eram noi, revolutionarii, care sa sprijinim FSN-ul, cine stie ce se alegea de tara asta bai baiatule! Iesea presedinte Campeanu sau mai rau, Ratiu care tiparea dolari cu chipul lui si ne duceam naiba de rapa.
    La urma urmei noi revolutionarii suntem o minoritate ale caror drepturi trebuie garantate si aparate! Daca va atingeti de drepturile noastre vom merge pana la CEDO!
    A fost explicatia data de senator procurorilor DNA care cerceteaza modul in care au fost acordate certificatele de revolutionar.
    Surse din interiorul anchetei spun ca acesta nu este singurul caz bizar al acestui mega-dosar. Intr-un sat din Vrancea a fost descoperit un individ care nu avea nici certificat de revolutionar, dar nici de handicap, ba chiar sunt zvonuri cum ca ar avea un loc de munca.
    Semn ca tara noastra mai ascunde inca multe surprize, chiar si pentru procurori….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger