AcasăNewsReteta succesului in turism: dublarea tarifelor si miza pe romani

Reteta succesului in turism: dublarea tarifelor si miza pe romani

Hotelierii de la mare pot lua exemplu de la un manager din Poiana Brasov, care a avut curajul sa dubleze tarifele si sa mizeze nu neaparat pe turistii straini, ci sa-i atraga in celebra statiune montana pe romanii cu bani.

Decizia Carminei Gal (foto jos) ar putea fi un exemplu pentru toti hotelierii din Poiana Brasov sau de pe litoral

Povestea cu „e criza in Romania ” pare a fi din ce in ce mai putin crezuta de tot mai multi romani. Aceasta deoarece, recent, un manager numit de George Copos la hotelurile lui din Poiana Brasov a luat o decizie neasteptata: a dublat tarifele.

Carmina Gal

Este vorba de directorul general al hotelurilor Sportul, Poiana si Bradul,  Carmina Gal, care a facut in sezonul de iarna ceea ce hotelierii de pe litoral nu ar fi avut curajul sa faca in sezonul estival. Intr-adevar, pare de necrezut, insa rezultatele nu s-au lasat asteptate. In perioada sarbatorilor s-au vandut 450 de pachete turistice pe cate cinci zile pentru familii, la pretul de 2.000 de euro pe pachet.

Renuntarea la straini

Ceea ce pare de necrezut vine insa abia acum: majoritatea turistilor care au cumparat pachetele erau romani. Potrivit Carminei Gal, mangementul din domeniu a  intrat intr-o noua etapa, iar hotelierii din Poiana Brasov au cam renuntat la strainii amatori de sejururi ieftine (si comentarii ulterioare pe masura!), mizand acum pe romanii cu bani. Acestia pot beneficia de servicii turistice excelente si in Romania, fara a mai fi nevoie sa se inghesuie in cine stie ce cabana din Tirol, doar pentru ca e in Austria. Asadar, se poate si la noi, chiar cu tarife duble. Curaj nebun, ar zice unii hotelieri de pe litoral, dar face!

author avatar
Arpad Dobre
978 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger