AcasăNewsRespingerea lui Leonard Orban de catre PE reaprinde tigania politica in Romania

Respingerea lui Leonard Orban de catre PE reaprinde tigania politica in Romania

Leonard Orban a ratat numirea la Comisia Europeana de Audit pe mana politicienilor romani, prinsi in razboiul USL - PDL

Esecul numirii lui Leonard Orban la Curtea Europeana de Audit le-a oferit politicienilor damboviteni o noua ocazie de a se da in stamba.

Leonard Orban a ratat numirea la Comisia Europeana de Audit pe mana politicienilor romani, prinsi in razboiul USL - PDL

Avizat negativ de plenul PE, Leonard Orban si-a retras candidatura. Pana sa avanseze Romania o noua propunere (postul ne apartine), USL si PDL respecta traditia mahalalei politice dambovitene punandu-si din nou poalele-n cap. ”A fost mai important pentru Traian Băsescu sa-si arate muschii in fata lui Leonard Orban si sa-l pedepseasca pentru neobrazarea de a accepta sa ramana ministru in guvernul USL”, a atacat frontal pesedistul Catalin Ivan.

”Nu inteleg cum unele interese de partid, ale PPE-ului, influentate de la nivel intern din Romania, au putut plasa in plan secund considerente obiective legate de performantele confirmate ale domnului Orban”, i-a tinut isonul Titus Corlatean. ”E vorba si de un esec al lui Victor Ponta. Premierul nu a inteles ca opozitia fata de candidatura lui Orban nu a venit doar de la PPE, ci si de la conservatori si liberali (inclusiv din PNL!)”, a ripostat Cristian Preda. ”Intregul grup al Verzilor (de stanga, apropiati de socialisti) a votat impotriva, precum si multe delegatii nationale apartinand grupului politic liberal”, l-a secundat Sebastian Bodu pe Preda.

author avatar
Simona Badulescu
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger