AcasăNewsReprezentantii Familiilor Regale din Spania si Suedia, primiti la Cotroceni

Reprezentantii Familiilor Regale din Spania si Suedia, primiti la Cotroceni

Moment surprins la finele ceremonialului de la Patriarhie, cu scurta vreme inainte de inceputul intrevederii de la Cotroceni

Veniti la Bucuresti pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai, Majestatile Lor Regele Juan Carlos I si Regina Sofia ai Spaniei, Majestatile Lor Regele Carl al XVI-lea Gustaf si Regina Silvia ai Suediei, precum si Marele Duce de Luxemburg sunt, la aceasta ora, oaspetii presedintelui Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Moment surprins la finele ceremonialului de la Patriarhie, cu scurta vreme inainte de inceputul intrevederii de la Cotroceni (sursa foto: captura Digi24)

Dupa ce au asistat, alaturi de Custodele Coroanei, Principesa Margareta, si de ceilalti membri ai Familiei Regale, precum si de inaltii reprezentanti ai statului roman – presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, premierul si mai multi ministri- la slujba de inmormantare a Regelui Mihai oficializata la Patriarhie, reprezentantii Familiilor Regale suedeze si spaniole, precum si Marele Duce de Luxemburg au ajuns la sediul Presedintiei.

Au fost primiti de catre presedintele Iohannis. Ceremonialul a fost programat sa inceapa la ora 14.30, din cate figureaza pe agenda publica a sefului statului.

407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger