AcasăNewsReporterii DC News si B1 TV s-au facut „de cacat”!

Reporterii DC News si B1 TV s-au facut „de cacat”!

Vulgara la prima vedere, exprimarea ascunde un mare adevar, macar prin prisma principiului „suntem ceea ce mancam”. Hamesiti dupa informatii, luate de oriunde si trecute cu anasana in patrimoniul propriu, reporterii DC News isi umplu repede gura cu o stire privind situatia tensionata din PNL.

„Pentru ca un atac direct asupra lui Calin Popescu Tariceanu ar genera tensiuni in interiorul PNL, Crin Antonescu a decis sa lucreze prin invaluire, sacrificandu-i pe oamenii care-l sustin pe fostul premier. Asa se face ca multi dintre acestia au fost tratati ca membri „second hand” cand a venit vorba de impartirea functiilor in structurile Parlamentului. Mai mult, surse din PNL dau ca si sigura excluderea lui Andrei Chiliman din partid, precizand ca la ultima sedinta a Biroului Politic, primarul, apropiatii lui, dar si oamenii pe care acesta i-a sprijinit in alegeri, au fost infierati de liderul PNL”.

Pasajul acesta face parte din articolul intitulat „Tariceanu si Chiliman, pe lista neagra a lui Crin Antonescu”, publicat de ziarul „National” la 24 decembrie a.c. De la cap la coada, pasajul este publicat de un site de stiri, fara sa se mai citeze sursa. DC News se repede imediat si-l publica o zi mai tarziu. Apoi, pe 26 decembrie, sare si B1 TV la fileu, desi mingea trecuse. Asa ca ingurgiteaza si mesteca selectiv aceeasi informatie, in registrul binecunoscut: „Doar noi va dam stirile vechi de doua zile”. Fiecare dintre impricinati se da mare ca asa le-au declarat lor sursele. Care surse, bai, ciorditorilor? Ceea ce nu stiti este ca  ati dat cu nasul in cac… pardon, subiect am vrut sa spun, caci sintagma „membri second hand”, pe care toti v-ati insusit-o si ati folosit-o, este traducerea literara apartinand „National”, originalul fiind „am fost tratati ca membri de cacat”. Va desenez si o schema daca nu intelegeti, dar nu stiu daca se va simti si „aroma” in care va balaciti.

author avatar
Andrei Coman
1.379 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asta e pseudo-presa sionisto-satanista, sunt buni la preluat stiri din alte parti si la lins pantoful stapanilor lor. Ei sunt interesati doar sa atace Religia Crestina inclusiv de Craciun, sa promoveze adoptiile internationale(pentru retelele de trafic de persoane si organe), sa fie revoltati cand unele care blasfemiaza o biserica intra in puscarie, sa promoveze homosexualii, pornografia si incultura, etc.
    Nimic despre noua ordine mondiala, despre pregatirile pentru guvern mondial si indobitocirea intentionata a populatiei. Discursul lui J.F. Kennedy din 1961 despre cei ce conduc lumea acum este graitor, se poate gasi scriind pe youtube:
    presedintele care a marturisit adevarul !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger