AcasăNewsReplici Dragnea- Ponta. "Turnatorii din dosare ii stiu"/Provocarea ex-premierului pentru seful PSD

Replici Dragnea- Ponta. „Turnatorii din dosare ii stiu”/Provocarea ex-premierului pentru seful PSD

Odata ce seful PSD i-a mentionat numele in dreptul persoanelor pe care Dragnea le considera a fi „turnatorii din dosare”, Victor Ponta n-a stat pe ganduri si i-a dat replica.

„Turnatorii din dosare ii stiu, doamna – Sova, Ponta, Nitulescu si mai sunt si alti cativa”, sustinuse Dragnea, seara trecuta, la Romania TV. La scurta vreme, unul dintre cei vizati de aceasta afirmatie, si anume fostul premier Ponta, a si tastat, pe o retea de socializare, un raspuns categoric. „Dragnea Mincinosul National tocmai a spus din nou la televizor ca eu l-am denuntat! Dar nu poate sa aduca o copie dupa denuntul meu ca nu are bani (aluzie la acuzatia lui Dragnea cum ca nu i-ar fi fost pusa la dispozitie o copie electronica a dosarului sau, si ca varianta scrisa, in speta fotocopierea, l-ar costa peste un miliard de lei vechi -n.n)”, a scris Ponta.

Mai mult, fostul sef al Guvernului s-a declarat gata sa ceara DNA-ului sa ii transmita ce calitate are in cauza respectiva. „Ii propun public sa procedam dupa cum urmeaza : el daca aduce o copie dupa denuntul (pretins) al meu in aceeasi zi imi dau demisia din Parlament si nu voi mai face politica / daca insa ii aduc eu un document oficial care sa ateste inca o data ca sunt un simplu martor ( ca si Teodorovici, Grindeanu, etc) si nu am depus niciodata vreun denunt penal contra lui atunci isi da el demisia din Parlament si din PSD!! Simplu si clar – hai mai Dragnea Mincinosule, ai curaj? Ps – eu voi face maine cerere oficiala catre DNA sa imi comunice calitatea procesuala in acel dosar (denuntator sau martor)! Dragnea Mincinosul fiind inculpat poate maine sa ceara o copie a declaratiei mele si sa o faca public ( am inteles ca nu are bani sa copieze ? – ii platesc eu fotocopie de 5 pagini)!”, mai scrie Ponta pe Facebook.

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger