Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Replici Dragnea- Ponta. “Turnatorii din dosare ii stiu”/Provocarea ex-premierului pentru seful PSD

Replici Dragnea- Ponta. “Turnatorii din dosare ii stiu”/Provocarea ex-premierului pentru seful PSD

Autor:

Odata ce seful PSD i-a mentionat numele in dreptul persoanelor pe care Dragnea le considera a fi “turnatorii din dosare”, Victor Ponta n-a stat pe ganduri si i-a dat replica.

 

Victor Ponta Liviu Dragnea USL bilant 2 ani Narcis Pop 41 254x300 Replici Dragnea  Ponta. Turnatorii din dosare ii stiu/Provocarea ex premierului pentru seful PSD“Turnatorii din dosare ii stiu, doamna – Sova, Ponta, Nitulescu si mai sunt si alti cativa”, sustinuse Dragnea, seara trecuta, la Romania TV. La scurta vreme, unul dintre cei vizati de aceasta afirmatie, si anume fostul premier Ponta, a si tastat, pe o retea de socializare, un raspuns categoric. “Dragnea Mincinosul National tocmai a spus din nou la televizor ca eu l-am denuntat! Dar nu poate sa aduca o copie dupa denuntul meu ca nu are bani (aluzie la acuzatia lui Dragnea cum ca nu i-ar fi fost pusa la dispozitie o copie electronica a dosarului sau, si ca varianta scrisa, in speta fotocopierea, l-ar costa peste un miliard de lei vechi -n.n)”, a scris Ponta.

Mai mult, fostul sef al Guvernului s-a declarat gata sa ceara DNA-ului sa ii transmita ce calitate are in cauza respectiva. “Ii propun public sa procedam dupa cum urmeaza : el daca aduce o copie dupa denuntul (pretins) al meu in aceeasi zi imi dau demisia din Parlament si nu voi mai face politica / daca insa ii aduc eu un document oficial care sa ateste inca o data ca sunt un simplu martor ( ca si Teodorovici, Grindeanu, etc) si nu am depus niciodata vreun denunt penal contra lui atunci isi da el demisia din Parlament si din PSD!! Simplu si clar – hai mai Dragnea Mincinosule, ai curaj? Ps – eu voi face maine cerere oficiala catre DNA sa imi comunice calitatea procesuala in acel dosar (denuntator sau martor)! Dragnea Mincinosul fiind inculpat poate maine sa ceara o copie a declaratiei mele si sa o faca public ( am inteles ca nu are bani sa copieze 😂 – ii platesc eu fotocopie de 5 pagini)!”, mai scrie Ponta pe Facebook.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!