AcasăNewsReplica sefului DNA Ploiesti: nu am falsificat nicio proba/ Vorbesc aprope zilnic...

Replica sefului DNA Ploiesti: nu am falsificat nicio proba/ Vorbesc aprope zilnic cu Kovesi

In completarea comunicatului de presa dat de DNA, dupa aparitia in presa a inregistrarilor indelung comentate, incepand de seara trecuta si in special in cursul acestei zile, Lucian Onea a iesit in fata presei spunand ca „niciodata n-au fost falsificate probe in dosare”.

„Nu au fost falsificate probe, nu am falsificat nicio proba”, a sustinut procurorul-sef de la DNA Ploiesti. „Vorbesc aprope zilnic cu dna Kovesi”, a adaugat Onea, mentionand, ulterior, ca fiind sefa sa ierarhica „sunt tot felul de probleme care trebuie rezolvate si asta ma obliga sa vorbesc cu dumneai tot timpul”.

Cat despre procurorul Negulescu, seful DNA Ploiesti sustine ca „nu a lucrat in dosar la care se face referire, discutiile (…) daca sunt autentice nu sunt din perioada in care lucra la DNA Ploiesti”.

„Posibil sa fie vocea mea (…) este posibil, sunt inregistrari prezentate in mod trunchiat, nu stiu sa va spun la acest moment, o sa se faca verificari”, a sustinut acelasi procuror, intr-o conferinta de presa, cu referire la cele difuzate seara trecuta la Antena3.

„Eu vreau sa trag o alta concluzie- indiferent de metodele folosite, de intimidari, de santaj, nu o sa cedam presiunilor, nici eu nici colegii mei, chiar daca aceste presiuni sunt din ce in ce mai agresive”, a mai sustinut Onea.

sursa foto: captura Antena3

author avatar
Andrei Coman
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger