Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Replica sefei ICCJ: Nu pot sa comentez cine cat intelege si cat poate sa inteleaga

Replica sefei ICCJ: Nu pot sa comentez cine cat intelege si cat poate sa inteleaga

Autor:

Continua reactiile aparute dupa interviul acordat zilele trecute, unui post TV, de catre sefa Curtii Supreme.

 

sefa iccj Replica sefei ICCJ: Nu pot sa comentez cine cat intelege si cat poate sa inteleagaCristina Tarcea insasi a facut mai multe referiri, marti dimineata, la declaratiile respective. “Nu pot eu sa comentez cine cat intelege si cat poate sa inteleaga. Intentia mea a fost una singura – si anume sa-mi exprim cu sinceritate crezul- ca intotdeauna elementul politic, factorul politic trebuie sa se tina cat mai departe de autoritatea judecatoreasca, daca asta inseamna a face politica, ei bine fac politica”, a punctat presedinta Inaltei Curti, cand s-a dorit sa se stie daca a dorit sa il critice in mod direct pe ministrul Justitiei, cum a interpretat acesta, pe fondul deciziei in cazul revocarii sefei DNA.

De asemenea, intrebata, dupa ce a ajuns la sediul CSM, daca i se pare ca, mai nou, a devenit o tinta pentru ministrul Justitiei, Tarcea a dat urmatorul raspuns: “a, nu cred ca domnul ministru al Justitiei se coboara pana la nivelul meu, sub nicio forma”.

Referirile declarative facute de Tarcea vin dupa scurta reactie avuta pe Facebook de catre oficialul aflat in fruntea MJ. Sa intelegem ca este normal ca un judecator de rang inalt sa faca politica ? Sa intelegem ca nu este normal ca un ministru sa critice un judecator dar este normal ca un judecator sa critice un ministru ?”, se intreba Tudorel Toader vinerea trecuta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!