AcasăNewsReplica premierului Dancila: Acest Guvern - ca ne place, ca nu ne...

Replica premierului Dancila: Acest Guvern – ca ne place, ca nu ne place- va reprezenta Romania

Reactionand la recentele declaratii ale primului om in stat, cum ca Romania – mai exact actualul Executiv – nu e pregatita sa preia presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene, premierul a tinut sa il contrazica.

„In calitate de prim-ministru al Romaniei, va asigur ca Romania este pregatita, ca suntem, asa cum am spus, in grafic, atat din punct de vedere al programului pentru presedintia Consiliului UE, dar si din punct de vedere organizatoric si logistic”, a tinut sa sublinieze, din start, Viorica Dancila, dupa incheierea sedintei de marti a conducerii PSD-ului.

Totodata, Dancila i-a adresat lui Klaus Iohannis rugamintea „sa nu mai iasa cu astfel de declaratii, care fac rau Romaniei”, alegand sa nu raspunda punctual atacului venit din partea primului om in stat pe acest subiect. „Nu vreau sa-i raspund domnului presedinte, nu vreau sa fac la fel cum procedeaza dumnealui”, a replicat Dancila, dupa ce subliniaza ca in opinia sa „astfel de declaratii nu pot face decat rau Romaniei”, cerand „tuturor fortelor politice, inclusiv presedintelui Romaniei (…) sa se abtina de la astfel de declaratii, pentru ca Romania are nevoie de consens, de unitate”.

„Acest Guvern, ca ne place, ca nu ne place, acest Guvern va reprezenta Romania”, a conchis Viorica Dancila.

209 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mutalakul se lamenteza ca nu este el in fruntea presedentiei rotative a cuie,sa se simta el,fiind deja prea nesi,confortabil si balegat in seama cu fasolea prea ranjita impreuna cu toapa lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger