Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Replica lui Dragnea la “povestea porcului”: daca o sa fiu chemat la vreo comisie, o sa spun

Replica lui Dragnea la “povestea porcului”: daca o sa fiu chemat la vreo comisie, o sa spun

Autor:

Recent, fostul premier Ponta facea referire la un presuspus parlit de porc, de Craciun, in urma cu patru ani, ocazie cu care actualul sef al PSD s-ar fi intalnit cu actuala sefa a DNA-ului.

 

dragnea 4 350x221 Replica lui Dragnea la povestea porcului: daca o sa fiu chemat la vreo comisie, o sa spunAflat la Parlament si intrebat asupra variantei sale a “povestii”, Dragnea a dat o replica pe un ton categoric. “Eu n-am fost in decembrie 2013 la nicio intalnire de genul acesta, dar daca este adevarata povestea cu porcul, eu cred ca acel porc este un nesimtit si chiar un penal. Si ar trebui sa se verifice foarte atent aceasta situatie (…) nu cred ca discutam acum povestea porcului (..) despre genul asta de informatii care apar din partea diversor persoane – fizice sau jur- nu inseamna ca nu vom vorbi odata. Acum nu este momentul, acum trebuie sa vorbeasca altii”, a replicat seful PSD.

Cat despre raspunsul la intrebarea daca a participat la evenimente private alaturi de Kovesi ori Coldea, raspunsul lui Dragnea a fost urmatorul: “daca o sa fiu chemat la vreo comisie, o sa spun”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!