Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Replica la vocile critice. Tariceanu: Politica e facuta de Parlament, magistratii aplica legea

Replica la vocile critice. Tariceanu: Politica e facuta de Parlament, magistratii aplica legea

Autor:

Pe fondul nemultumirilor exprimate de reprezentanti ai breslei magistratilor, dar si a protestelor de seara trecuta, din Capitala si din alte orase mari ale tarii, fata de modificarile ce vizeaza cele trei lei ale Justitiei, al doilea om in stat a adus in discutie inca o data faptul ca Parlamentul este institutia care legifereaza.

 

tariceanu 350x159 Replica la vocile critice. Tariceanu: Politica e facuta de Parlament, magistratii aplica legeaRaspunzand unei intrebari cu privire la reactiile aparute pe fondul modificarilor ce se doresc a fi aduse legilor Justitiei, mai exact la criticile aparute din randul magistratilor care si-au manifestat nemultumiri pe aceasta tema, presedintele Senatului a replicat ca, democratie fiind, toarta lumea isi poate exprima un pucnt de vedere, care poate fi diferit in cazul celor de la Putere fata de Oponzitie.

“Cred ca suntem intr-o societate libera, in care fiecare are un drept fundamental, acela de a-si exprima parerea. Noi avem parerea noastra si Opozitia are o parere (…). In final, cred ca revine Camerei legiuitoare – care este Senatul, in speta (…) – ca in orice democratie Parlamentul este cel care dezbate si aproba legi”, a opinat Calin Popescu Tariceanu, inainte de a afirma cat se poate de raspicat ca “nu ne ramane decat sa subliniem inca o data – politica in acest domeniu e facuta de Parlament, iar magistratii aplica legea”.


1 Comentariu la Replica la vocile critice. Tariceanu: Politica e facuta de Parlament, magistratii aplica legea

  1. ??????

    Considerați totuși că este o dovadă de înțelepciune faptul că Popescu Tăriceanu face diferențierea între “politică” și “lege” ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!