AcasăNews”Rent a fish”, ultima gaselnita hoteliera

”Rent a fish”, ultima gaselnita hoteliera

Nemo, unul din pestisorii vedeta ai hotelului Van der Valk

Ai insomnii la hotel? Poti inchiria un pestisor in acvariu, care sa-ti tina de urat noaptea. Ideea ii apartine managerului unui hotel belgian si deja face furori pe internet.

Nemo unul din pestisorii vedeta ai hotelului Van der Valk

Conceptul ”Rent a fish” a insemnat un succes pentru hotelul Van der Valk din Charleroi (sudul Belgiei) insa povestea e mai veche. ”Acum doi-trei ani, un jucator australian de fotbal care se deplasa in scaun cu rotile nu putea sa doarma si a avut ideea sa-si filmeze pestii din acvariu si sa distribuie materialul video pe retelele sociale”, isi aminteste David Dillen, managerul hotelului. Ideea de pesti-companie i-a venit lui Dillen dupa ce a observat ca majoritatea oamenilor se plictisesc stand la coada la receptie. ”Am vrut sa le fac timpul de asteptare mai placut”. Dar managerul a mers si mai departe, cu un nou slogan: ”Singur in camera? Doriti companie? Inchiriati un peste”. Cu tot cu acvariu, evident. De atunci, pestisorii rosii ai hotelului, Nemo, Heineken si Prince Charles, ce pot fi inchiriati la un pret de patru euro pe noapte, sunt vedetele din Van der Valk. Dar, atentie la copii. O fetita din Olanda a furat unul din pestisori iar tatal sau a descoperit ”rapirea” abia la granita belgiana…

author avatar
Tudor Borcea
202 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oferta speciala lucru acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:
    simon4_roxy2yahoo.com
    Zori Roxana Simona
    Tel. 0751403093

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger