AcasăNewsRemus Vulpescu: Hidroelectrica are toate sansele sa fie salvata

Remus Vulpescu: Hidroelectrica are toate sansele sa fie salvata

Remus Vulpescu, fost director al OPSPI si administrator special al Hidroelectrica, este de parere ca firma poate fi salvata de la faliment prin insolventa.

Hidroelectrica are sanse sa scape de faliment prin intrarea in insolventa, a anuntat, joi, Remus Vulpescu, fostul director al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) si administrator special al companiei.

„Sunt toate sansele pentru salvarea acestei companii in cadrul actualei proceduri de reorganizare, insa vedem cu surprindere ca unii reprezentanti sindicali sprijina, cu tot dinadinsul, <<baietii destepti>> care doresc sa anuleze tot ce s-a facut pana acum si sa-si reintre in drepturile pe care le stim si care au fost atat de aspru criticate si despre care se spunea ca nu le pot fi ridicate”, a spus la Remus Vulpescu, citat de Agerpres si preluat de b1.ro.

Declaratia acestuia a survenit laCurtea de Apel Bucuresti, loc unde se judeca recursul SC Alpiq Romenergie SRL, SC Alpiq Romindustries SRL si a sindicatului „Hidrosind” la decizia Tribunalului Bucuresti prin care se da unda verde reorganizarii Hidroelectrica si demararea procedurii insolventei.

Pana in acest moment instanta a respins doua exceptii invocate de reprezentantii administratorului judiciar al Hidroelectrica, firma Euro Insol.

Judecatorii au anuntat ca pronuntarea in dosarul insolventei companiei va fi amanata cu o saptamana.

Remus Vulpescu  a fost numit administrator special al Hidroelectrica in luna iunie 2012, printr-o decizie luata de Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor (AGEA).

Prin aceasta hotarare Remus Vulpescu, la acea data sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), a fost delegat sa reprezinte interesele societatii si ale actionarilor in cadrul procedurii de insolventa.

author avatar
Ionut Zgimbau
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger