AcasăNewsRemus Truica a ajuns la DNA Brasov si urmeaza sa discute cu...

Remus Truica a ajuns la DNA Brasov si urmeaza sa discute cu procurorii

 

UPDATE: Dupa mai bine de 7 ore de audieri, procurorii DNA Brasov au emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele omului de afaceri Remus Truica. Anterior, DNA il retinuse pe Marius Marcovici, fost consilier a lui Calin Popescu-Tariceanu, anchetat in acelasi dosar.

Dupa ce in prima parte a zilei s-a aflat ca procurorii s-au prezentat la locuinta sa din Snagov, pentru a face verificari, intr-o cauza de care se ocupa reprezentantii DNA Brasov, omul de afaceri a fost dus la audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din acest judet.

Omul de afaceri a ajuns la DNA Brasov cu putin timp inainte de ora 17 si urmeaza sa discute cu procurorii in privinta unui dosar in care se ancheteaza retrocedari ilegale.

In ultimele ore s-a vehiculat faptul ca procurorii ar fi vrut sa stea de vorba, miercuri, in acelasi dosar, si cu Printul Paul de Romania, insa pana ca aceasta din urma sa ajunga la audieri, la Brasov, s-a oprit la Spitalul Judetean de Urgenta Brasov, dupa ce i s-a facut rau. Medicii l-au consultat si l-au supus unor teste de specialitate, iar ulterior au luat decizia sa-l interneze pe Paul Lambrino pe sectia de Cardiologie.

Despre actiunea de miercuri, procurorii au precizat -intr-un scurt comunicat -ca se fac 9 perchezitii in Capitala si judetul Ilfov, atat la sedii de firma, cat si la locuintele unor persoane, dar si ca procurorii DNA din cadrul Serviciului Teritorial Brasov fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza „suspiciuni privind savarsirea unor infracţiuni de coruptie si asimilate celor de corupţie, comise in perioada 2006 – 2015”.

256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger