AcasăNewsRemus Borza aspira sa fie coleg cu ”putorile” din viitorul Parlament

Remus Borza aspira sa fie coleg cu ”putorile” din viitorul Parlament

Remus Borza da cu biciul in romani, ca sa-i destepte

Candidat ALDE pentru Camera Deputatilor, Remus Borza stie de pe acum ca, in cazul in care va ajunge parlamentar, va fi coleg cu tot felul de ”putori, curve, hoti, acoperiti, tradatori si vanzatori de tara”.

Remus Borza da cu biciul in romani, ca sa-i destepte

Cum sansele ALDE la alegerile din 11 decembrie sporesc in cazul unei prezente cat mai mari la vot, Borza incearca sa-i convinga pe romani sa mearga la urne. Dar nu luandu-i cu binisorul, ci biciuindu-i cu un mesaj surprinzator de dur. ”Intotdeauna ne-am ales conducatorii pe care i-am meritat. La fel vom face si in decembrie. Vom trimite in Parlament alte putori, curve, hoti, acoperiti, tradatori si vanzatori de tara. Ca doar suntem consecventi cu propria noastra ignoranta si lasitate. Clasa politica nu e nici mai buna nici mai rea decat insasi societatea romaneasca. Pentru simplu motiv ca aceasta <<elita>> nu este altceva decat imaginea in oglinda a societatii”, a demarat brutal Remus Borza. In aceeasi nota dura, Borza le spune romanilor ca situatia din tara se va schimba in bine doar daca fiecare dintre noi va constientiza ca 26 de ani de tranzitie ”de nicaieri spre niciunde” ne-au dezumanizat, ne-au transformat in ”sclavi ai banului si puterii”, ne-au facut sa renuntam la principii si la respectul fata de parinti si valori si sa uitam de toate obligatiile pe care le avem ca oameni si cetateni. ”Desteapta-te romane”, conchide Borza cu doua zile inainte de vot.

author avatar
Simona Badulescu
458 afisari

1 COMENTARIU

  1. In principiu, are dreptate, dar doresc sa stiu, asa gandeste si cand incheie contractele alea „nesimtite” cu statul, ca administrator al unor societati in insolventa?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger