Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Remaniere? Dancila: unii dintre ministri merg cu viteza intai, altii cu a doua

Remaniere? Dancila: unii dintre ministri merg cu viteza intai, altii cu a doua

Autor:

Incepand prin a spune ca “relatia cu ministrii este o relatie buna”, Viorica Dancila a adus in discutie faptul ca ar fi prematur sa se discute despre o eventuala remaniere guvernamentala, dat fiind timpul scurs de la instalarea actualului Cabinet – de doar “doua luni si putin”.

 

premierul Dancila 350x218 Remaniere? Dancila: unii dintre ministri merg cu viteza intai, altii cu a douaSefa Guvernului a explicat, seara trecuta, la TV, faptul ca fiecare membru al echipei pe care o conduce are un soi de foaie de parcurs, la care sa se raporteze, cu lunile la care trebuie sa incheie anumite obiective. “Fiecare ministru are o fisa in care are programul de guvernare (…) si trebuie sa mearga dupa acea fisa pe care o are referitor la domeniul de activitate”, a mai punctat Dancila.

Referitor la o eventuala schimbare de formula guvernamentala, prim-ministrul a admis, la Antena3, ca sunt unii ministri care se misca mai greu decat colegii lor. Fara sa dea nume, evident. “Nu s-a vorbit despre o remaniere. Este adevarat ca unii dintre ministri merg cu viteza intai, altii merg cu viteza a doua. Eu sper ca pana vom face evaluarea, si cei care merg cu viteza intai vor recupera din distanta si se vor incadra in acea foaie de parcurs, dar, pana la acest moment, nu s-a discutat despre nicio remaniere si cred ca este totusi devreme sa putem vorbi despre acest lucru”, a sustinut Viorica Dancila.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!