Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » REMANIERE. Basescu: Dragnea nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare: Dancila

REMANIERE. Basescu: Dragnea nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare: Dancila

Autor:

In asteptarea concluziilor sedintei conducerii social-democrate in care se dezbate evaluarea activitatii ministeriale si se decide remanierea Cabinetului Dancila, senatorul Traian Basescu nu ascunde ca, in opinia sa, tocmai premierul ar fi trebuit schimbat, inaintea oricaror alti reprezentanti ai Executivului.

 

traian basescu rica petrescu 718x500 REMANIERE. Basescu: Dragnea nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare: DancilaFostul presedinte arunca o sageata in directia liderului PSD, cand vine vorba despre motivul pentru care Liviu Dragnea nu ar avea in vedere schimbarea actualului prim-ministru. “Dar Viorica Vasilica ? Dragnea schimba un snop intreg de ministri cheie din menajeria guvernamentala.  Din pacate nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare care ar fi permis o noua sansa pentru Romania : DANCILA”, si-a spus parerea Traian Basescu, via Facebook.

Amintim ca sunt mai multe nume care apar pe lista remaniabililor. Si ca, inaintea CEx-ului de luni, ministrul Apararii, Mihai Fifor, si-a anuntat depunerea mandatului si alegerea de a se concentra mai multe pe activitatea partidului din care face parte.


3 comentarii to REMANIERE. Basescu: Dragnea nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare: Dancila

  1. Apostolu

    Rauri de adevar curg prin vorbele lui Base

  2. Valentin

    Mototolul de Dragnea n-are sange in instalatie s-o zboare pe Firea din PSD asa se poate rezuma Cex ul asta. Dragnea un conducator slab, o papusa de paie, bataia de joc a tuturor din partid


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!