AcasăNewsRelu Fenechiu, la Tribunal cu urmasul lui Stefan cel Mare

Relu Fenechiu, la Tribunal cu urmasul lui Stefan cel Mare

Condamnatul Relu Fenechiu s-a pus cu cine nu trebuie! Fostul ministru al Transporturilor a intrat in vizorul autodeclaratului urmas al lui Stefan cel Mare, Florin Nahorniac, cel care a ratat competitia pentru fotoliul de primar al Capitalei din cauza unor condamnari penale.

Relu Fenechiu si-a gasit un dusman pe masura: un alt condamnat
Florin Nahorniac se declara urmasul lui Stefan cel Mare
Fenechiu si Silaghi au fost dati in judecata

Caile Domnului sunt mai incurcate decat jongleriile cu transformatoare ale lui Fenechiu! Fostul ministru al Transporturilor care a primit cinci ani de puscarie  pentru fapte de coruptie a fost chemat in fata instantei de un alt personaj controversat, Florin Mihai Nahorniac. Autodeclaratul descendent al lui Stefan cel Mare, care scoate si o revista ce poarta numele voievodului, l-a dat in judecata pe penelistul Fenechiu, alaturi de un alt liberal cu „bube”: deputatul Ovidiu Silaghi, care a fost si el ministru al Transporturilor. Florin Nahorniac i-a chemat pe cei doi politicieni la bara, solicitand anularea mai multor documente semnate de acestia, iar primul termen a fost stabilit pe 21 martie 2014.

A cerut lichidarea lui Laszlo Tokes

Interesantul personaj Nahorniac a incercat sa devina primar al Capitalei de trei ori: in 1992, in 1996 si in anul 2000. In 1992, Tribunalul Bucuresti i-a respins candidatura, pe motiv ca Nahorniac avea la activ mai multe condamnari penale, insa „urmasul lui Stefan Voda” nu s-a lasat pagubas si s-a mai inscris de doua ori in cursa pentru carma Bucurestiului. Individul care i-a dat in judecata pe liberalii Fenechiu si Silaghi a sustinut in repetate randuri ca este prieten cu Putin, Tony Blair si Jaques Chirac si a revenit in vizorul presei in urma cu doi ani, cand a scris in publicatia sa, despre Laszlo Tokes: „Oare chiar nu se gaseste cineva sa-i traga un glonte in cap?”. Intrebare pentru care a fost si amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

author avatar
Narcis Voica
3.477 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger