AcasăNewsRelu Fenechiu a dormit in bratele fratelui sau, in prima noapte de...

Relu Fenechiu a dormit in bratele fratelui sau, in prima noapte de arest

Condamnat la cinci ani de inchisoare, cu executare, in dosarul „Transformatorul”, Relu Fenechiu traieste momente dificile in arestul IPJ Iasi.

Politicianul a fost incarcerat joi seara si a petrecut deja doua nopti dupa gratii. Fenechiu este incarcerat intr-o celula cu trei paturi, alaturi de Lucian Fenechiu, fratele sau, si Bogdan Damian, unul dintre locotenentii sai.

Cei trei au primit cate un sapun, o rola de hartie igienica, un castron, o lingura si lenjerie de pat. Desi printre ieseni se vehiculau mai multe variante conform carora Relu Fenechiu va incerca sa fuga din tara sau sa se sinucida, se pare ca politicianul s-a resemnat si a acceptat cu fruntea sus incarcerarea.

Totusi, bzi.ro anunta ca Relu Fenechiu a avut mari probleme in prima noapte de arest, cand a inceput sa planga si a reusit sa adoarma abia dupa ce fratele sau l-a luat in brate.

Sursa amintita precizeaza ca Relu Fenechiu a avut noroc in prima faza, el putand fi incarcerat intr-o celula mai mare, cu opt paturi, in care ar fi putut da peste criminali sau interlopi.

Momentele cu adevarat dificile pentru Fenechiu vor incepe, cel mai probabil, de luni, cand este asteptat ca politicianul sa fie transferat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi. In respectiva institutie sunt celule mult mai mari, iar apropiatii lui Relu Fenechiu se tem ca acesta va ajunge sa dea socoteala unor interlopi care i-au transmis ca-l asteapta vremuri grele mai ales din cauza ca politicianul reprezinta un partid care a fost impotriva Legii Gratierii si a Amnistiei.

author avatar
Cristi Ionita
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger