AcasăNewsRegizoarea de Voluntari a mafiei taxiurilor

Regizoarea de Voluntari a mafiei taxiurilor

Intr-un mare stil, deja consacrat, Gabriela Firea a intrerupt, ieri, programul obisnuit al Romania Tv (televiziune fan Firea) pentru a face anunturi importante pentru omenire. Ca o mare regizoare, una fara Oscar, ce-i drept, Primarita a intrat in direct sa anunte masurile apocaliptice pentru taximetristi (sac! Uber), dar sa mai adune si ceva capital de imagine (adica electoral) pe spatele Regelui Mihai I.

Cu parul nevopsit la radacina si cu ochelari cu rama neagra ca in filmele XXX, primarita a anuntat noi reguli pentru taximetristi:  printre altele, sa fie spalati, frezati si eventual vopsiti (nu ca doamna Firea care nu a avut timp sa treaca pe la coaforul Primariei), dispeceratul devine obligatoriu, soferii nu au voie sa poarte discutii despre politica, religie si sex, sa aiba o tinuta decenta, sa nu vorbeasca la telefon sau sa nu dea muzica tare (mai ramane sa ii arate batista si unghiile, ca la gradinita), va fi interzisa refuzarea unei curse (lucruri bune, altminteri), pot asigura transport in regim taxi doar transportatorii autorizati cu servicii de dispecerat autorizat de PMB, iar pentru nerespectarea regulilor, amenda intre 4500 si 5000 de lei. Cum datorita proiectului de modificare a legii taximetriei a fost suplimentata ordinea de zi a CGMB pentru sedinta de ieri, inseamna ca si edilul-sef al Capitalei are si ceva interese aici: primaria vrea sa-si infiinteze propriul dispecerat de taxi, tot institutia ofera gratuit licentele de transport,  dar aici intervine mafia, ele au ajuns sa fie vandute pe internet cu 7000-8000 de euro, asa ca nu e greu de banuit ca in viitor va incepe batalia spagilor pentru aceste licente, de care va profita si cartelul reprezentat de firmele din Ilfov, unde jupan este Florentin Pandele, primarul de Voluntari si sotul Gabrielei Firea. Licenta se si inchiriaza si poate ajunge din mana in mana la feluriti soferi, fara ca autoritatile sa intervina. Si cum mafie fara interese nu exista, Firea vrea sa o controleze si pe cea din taximetrie: gasesti puzderie de taxiuri in zona Centrului Vechi al Capitalei, dar soferii care nu fac parte din mafia taxiurilor si sunt de buna credinta, sunt controlati instant de inspectorii de la primarie, Antifrauda, ANAF si Politia Locala.

Moartea Regelui Mihai, capital electoral pentru „gospodina” Capitalei

Iti trebuie o imensa doza de tupeu ca sa te folosesti de moartea Regelui Mihai pentru a-ti promova proiectele nepricepute, dar la acest capitol Firea da clasa si redenumeste Parcul Herastrau cu numele Parcul Regele Mihai I, asta dupa ce vroia ca Piata Victoriei sa poarte numele ultimului rege al Romaniei. Nu i-a iesit, nu se lasa si in mod sigur ii vor mai veni astfel de idei, indiferent de deciziile Consiliul General al Municipiului Bucuresti. „Doamna Gabriela Firea, lasati-ne Regele sa se odihneasca in pace!(…) Daca v-a mai ramas o farama de decenta, retrageti acest proiect!(…) Daca vreti sa onorati memoria Regelui, faceti ceva pentru patrie si pentru bucuresteni!, a reactionat un consilier PNL, numai ca si grupul liberalilor  ii calca pe urme edilului si scoate un proiect la fel de neinspirat: atribuirea denumirii de Bulevardul Regele Mihai I al Romaniei segmentului din Soseaua Kiseleff dintre Piata Presei si Arcul de Triumf. Stai sa te intrebi ce e in capetele acestor oameni(in afara de amatorism si cinism cat cuprinde) care efectiv joaca table cu denumirile Bucurestilor: Piateta Regele Mihai, situata pe Bulevardul Kiseleff, intre Piata Victoriei si Arcul de Triumf, exista inca din 2012 si a fost inaugurata cand Majestatea Sa a implinit 91 de ani.

author avatar
Andrei Coman
1.322 afisari

2 COMENTARII

  1. Oare cu ce a gresit poporul roman de este pedepsit sa aiba nista idioti si japite drept ‘personalitati” politice gen Dragnea, Tariceanu, Firea, Nicolicea, Serban Nicolae, Pandele, Orban, si multi alti la fel de cretini?

  2. nu se poate!

    asta este principala problema a primariei????
    Gropi, fara sosele, cu bucurestiul MUrdar, repet murdar, ca o galeata plina cu laturi

    nimic nu merge –si noi ne ocupam de statui(pentru cine le cumpara pe bani nostri?)<chiar asa a ramas uniunea artisticilor plasitici, fara bani?, sunt de acord, dara de ce nu fac un scriitor ro. sau politicieni ro.

    ? etc

    statui cu Printi(asta este visul D. firea???),

    atata mizerie si porcarie –de te sperii si te saturi
    dar ce sa faci?

    ,,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger