AcasăNewsRegina Marii Britanii a lasat Olimpiada pe mana lui James Bond

Regina Marii Britanii a lasat Olimpiada pe mana lui James Bond

Regina Elisabeta a doua l-a invitat pe actorul Daniel Craig sa redevina agentul 007 special pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Regina Elisabeta l-a instruit cum trebuie pe agentul 007

Regina Elisabeta a doua a Marii Britanii a decis sa se implice personal in organizarea Jocurilor Olimpice de la Londra si sa il aduca pe insusi James Bond la ceremonia de deschidere.

James Bond va deschide, probabil, Jocurile Olimpice in stilu-i caracteristic: "Games. Olympic Games"

In concluzie, suverana l-a invitat la palatul Buckingham pe actorul Daniel Craig, cel mai recent interpret al agentului 007, si l-a rugat sa onoreze cu prezenta evenimentul, prin intermediul unui filmulet intitulat “The Arrival “ (Sosirea). Din cate se pare, starul va avea o intrare in scena de-a dreptul spectaculoasa.

Pregatirile pentru Olimpiada au intrat in linie dreapta

Daniel va fi filmat  in timp ce merge la palatul Buckingham si primeste de la suverana ordinul de a veghea la  buna desfasurare a Olimpiadei. Imediat dupa aceasta, James Bond-Daniel Craig va urca intr-un elicopter si parasutat deasupra stadionului olimpic din Stratford, situat in estul Londrei. Potrivit ultimelor estimari, momentul in care agentul 007 va fi chemat in fata majestatii sale va fi urmarit de peste un miliard de telespectatori din intreaga lume.

author avatar
Alina Creanga
227 afisari

5 COMENTARII

  1. Foarte fain si inedit planul! Abia astept sa vad. Era si normal sa-l aleaga pe James Bond, unul dintre pilonii de baza ai culturii britanice din ultima jumatate a secolului XX.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger